Liviu Dragnea, reacţie după atacurile şi retragerea lui Negoiţă: „Acum nu trebuie să-l OMORÂM” VIDEO

Liviu Dragnea a declarat, joi, că a luat act de decizia lui Robert Negoiţă de a se retrage din cursa pentru şefia PSD, însă a arătat că el vrea să existe cât mai multe candiaturi pentru funcţia de preşedinte pentru că este adeptul competiţiei. 

24 sept. 2015, 10:30
Liviu Dragnea, reacţie după atacurile şi retragerea lui Negoiţă: „Acum nu trebuie să-l OMORÂM” VIDEO

Robert Negoiţă a anunţat, miercuri seara, într-un mesaj video postat pe Facebook, că nu mai candidează la şefia PSD şi îl susţine pe Liviu Dragnea.

„Aşa cum am luat act de anuntul candidaturii, asa am luat act si de renuntarea la candidatură. Nu am ce sa comentez si nici nu vreau sa comentez. Asa cum am primit si atacul, asa primesc si sustinerea. Pur si simplu am luat act de anuntul candidaturii, am luat act si de renuntarea la candidatura”, a declarat, joi, Liviu Dragnea.

Întrebat dacă Negoiţă a făcut un deserviciu partidului prin atacul lansat la adresa sa si a premierului, Dragnea a spus: „Asta trebuie sa hotărască membrii de partid. Nu ma substitui eu partidului, nu imi permit eu sa dau glas tuturor membrilor de partid.” Totodată, întrebat cum a simţit el mesajul primarului de la 3, liderul interimar al PSD a răspuns ironic: „Senzational.”

„Dreptul de a candida e garantat de PSD. Adica, inteleg, nu a fost ceva foarte obisnuit, dar nici nu trebuie sa exageram, adică sa il omoram pe Robert Negoita. A avut niste resorturi care l-au impins sa candideze, a avut niste resorturi care l-au dezîmpins sa mai candideze”, a mai spus Dragnea.

CITEŞTE ŞI Robert Negoiţă se retrage din cursa pentru PREŞEDINŢIA PSD. Acesta anunţă că îl va susţine pe Dragnea. VIDEO

Liviu Dragnea urmează să-şi oficializeze anunţul pentru candidatura la şefia PSD şi spune că şi-ar dori să fie mai multi candidaţi, iar cei care şi-au anunţat intenţia să nu se retragă:

Aş fi foarte dezamagit daca s-ar retrage toti. Mi-as dori foarte mult sa fie o competitie. Eu am candidat tot timpul, de cand am intrat in politica, uninominal si am castigat. Pana acum. Cred ca ar fi foarte sanatos pentru PSD sa existe o competitie.”

În ceea ce priveşte candidatul pentru Primăria Capitalei, Dragnea a spus: „Noi am stabilit ca ne vom apropia de conturarea unei propuneri pentur Primaria Capitalei si pentru primariile de sector undeva la sfârsitul lunii noiembrie, inceputul lunii decembrie. Deci e prematur sa vorbim despre candidati la Bucuresti. În acest moment, in mod cinstit, niciun partid nu are nicio solutie pentru Capitala. Asta nu inseamna ca nu putem avea maine sau poimaine. Dar in acest moment, nici PSD, nici UNPR, nici PNL, nici altcineva nu are o solutie serioasa pentru primaria Capitalei, adica un om care odata ajuns primar general, sa continue proiectele importante. Dar asta nu inseamna ca nu vom gasi.”

Robert Negoiţă, a anunţat, miercuri seară, că îşi retrage intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al PSD, în condiţiile în care va candida Liviu Dragnea, menţionând că face pare din echipa acestuia şi îl susţine împreună cu PSD Bucureşti în acest demers.