Robert Negoiţă se retrage din cursa pentru PREŞEDINŢIA PSD. Acesta anunţă că îl va susţine pe Dragnea. VIDEO

Şeful PSD Bucureşti Robert Negoiţă a postat miercuri un clip video pe Facebook în care anunţă că se retrage din competiţia pentru preşedinţia PSD. În schimb, acesta anunţă că îl va sprijini pe Liviu Dragnea, care ocupă în prezent interimatul acestei funcţii.

23 sept. 2015, 19:06
Robert Negoiţă se retrage din cursa pentru PREŞEDINŢIA PSD. Acesta anunţă că îl va susţine pe Dragnea. VIDEO

„Miercuri, colegul meu Liviu Dragnea şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD. În aceste condiţii îmi retrag intenţia de a candida pentru această funcţie.

Fac parte din echipa Liviu Dragnea şi îl susţin împreună cu PSD Bucureşti în acest demers”, a declarat Robert Negoiţă pe Facebook.

Citeşte şi: Liviu Dragnea va candida la şefia PSD: „Nu se pune problema dacă, ci când. Duminică voi face anunţul”

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că va face, la sfârşitul săptămânii, anunţul privin candidatura sa la şefia partidului, explicând că „nu se mai pune problema dacă, ci când.”

Anterior, președintele PSD București, Robert Negoiță a anunțat marți că va candida pentru șefia formațiunii la viitorul congres.

„Sunt decis să candidez pentru funcția de președinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri în Comitetul Executiv”, a afirmat marţi Robert Negoiță, la sediul PSD.

Tot marţi, Negoiţă le-a spus jurnaliştilor că a discutat cu preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea despre candidatura sa, care nu pare să-l „deranjeze” pe acesta din urmă.

Nu-l deranjează, ne respectăm reciproc și competiția nu face altceva decât să stimuleze. Am o relație foarte bună cu Liviu Dragnea, îl respect pentru tot ce a făcut și pentru tot ce este. Dânsul nu și-a anunțat candidatura, eu am făcut-o„, a conchis acesta.