Liviu Dragnea se poate întoarce la muncă în penitenciar, conform deciziei Curţii de Apel Bucureşti

Fostul lider PSD Liviu Dragnea și-a recăpătat dreptul de muncă în închisoare, potrivit unei decizii a Curții de Apel București, iar anunțul a fost făcut de Codrin Ștefănescu, care i-a mulţumit avocatei fostului preşedinte social-democrat.

11 dec. 2020, 11:05
Liviu Dragnea se poate întoarce la muncă în penitenciar, conform deciziei Curţii de Apel Bucureşti

Liviu Dragnea a avut interdicţie de a se prezenta la muncă în penitenciarul Rahova, decizie luată de Administraţia Penitenciarelor după ce fostul preşedinte PSD a acordat un interviu neautorizat jurnalistei Anca Alexandrescu, fosta sa consilieră. Curtea de Apel Bucureşti a decis joi suspendarea deciziei ANP, astfel încât Dragnea poate reveni la munca în atelierul auto al penitenciarului.

„Avocatul Flavia Teodosiu a reușit, azi (c.n. joi), sā obtinā la Curtea de Apel București suspendarea deciziei abuzive a ANP, pe baza cāruia i-a fost retras dreptul la muncā! Vā reamintesc cā sancțiunea i-a fost datā in urma unui interviu dat in presā!

Pentru cā Liviu Dragnea nu are voie sā vorbeascā și nu are drepturi de nici un fel! Pentru cā actuala putere incā tremurā de spaimā doar când i se pronuntā numele! Bravo, Flavia! Ai reușit sā indrepți un abuz infiorātor și ai demonstrat cā existā magistrați care aplicā corect legea!”, scrie Ștefănescu pe Facebook.

Liviu Dragnea are o stare de sănătate precară

Suspendarea dreptului la muncă nu este singura problemă cu care se confruntă Liviu Dragnea, care are şi probleme serioase de sănătate, după cum anunţa tot Codrin Ştefănescu în urmă cu o lună şi jumătate.

„Astăzi am fost sa-l văd pe Liviu Dragnea! O duce rāu cu sănătatea, o duce rāu in general. Nu vor sā-l scoatā nici la muncā, nu i se permite nici sā-și ingrijeascā problemele de sānātate. Asteaptā și asteaptā ca cineva sa punā in practicā decizia definitivā a instanței in acest sens. La el nu se aplicā, indiferent de consecințe!

Se chinuie, dar e puternic și va rezista! Dacā cei care îl prețuiesc și îl susțin vor sā-i scrie, o pot face! Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandria nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527. Am promis cā vā țin la curent cu starea sa, asta am fācut!”, scria Codrin Ştefănescu pe 30 octombrie.

Citeşte şi: George Simion: „Faţă de generaţia părinţilor noştri avem o datorie, iar noi suntem generaţia REVANŞEI”