Controverse privind întâlnirea lui Liviu Dragnea cu liderii europeni

Preşedintele Camerei Deputaţilor se va întâlni cu Jean Claude Juncker, chiar dacă în ianuarie şi-a delegat atribuţiile cărtre Florin Iordache, anunţă ştiripeurse.ro. Pe de altă parte, Florin Iordache susţine că liderul PSD nu se află în ţară.

RomaniaTV.net
10 ian. 2019, 08:13
Controverse privind întâlnirea lui Liviu Dragnea cu liderii europeni

UPDATE: Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, nu va fi prezent vineri la întâlnirea cu șeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, deoarece nu se află în țară. El va fi reprezentat, însă, de vicepreședintele forului, Florin Iordache, căruia i-a delegat atribuțiile pentru luna ianuarie.

„Din câte știu, (Liviu Drangea – n.r.) nu este în țară. (Voi participa – n.r.) eu și cu domnul Tăriceanu”, a afirmat pentru MEDIAFAX Florin Iordache.

Preşedintele CE Jean-Claude Juncker efectuează o vizită la Bucureşti în perioada 10-11 ianuarie, cu prilejul începerii oficiale a Preşedinţiei române a Consiliului UE. Potrivit agendei oficialul european, el va avea întrevederi cu Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, dar şi cu Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea, scrie Mediafax.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, și-a delegat atribuțiile pentru luna ianuarie lui Florin Iordache, iar informațiile din presă arată că președintele Camerei Deputaților este în concediu.

În ciuda faptului că este în concediu, Dragnea se întoarce pentru a onora întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, anunţă ŞTIRIPEURSE.RO.

Întâlnirea va avea loc, vineri, la Palatul Parlamentului.

Liviu Dragnea şi Irina Tănase, vacanţă romantică la Verona. Cei doi se pregătesc de NUNTĂ