Liviu Dragnea şi Petre Daea, invitaţi din nou la emisiunea Viaţa Satului de pe TVR1. Şeful PSD, surprins la grătar

Publicat: Sâmbătă, 18 Mai 2019 20:38 // Actualizat: Sâmbătă, 18 Mai 2019 22:14 // Sursa: romaniatv.net

Liderul PSD Liviu Dragnea şi ministrul Agriculturii, Petre Daea, au fost invitaţi din nou la emisiunea „Viaţa Satului" de pe TVR1. Cei doi lideri PSD au fost şi săptămâna trecută invitaţii emisiunii. Emisiunea s-a filmat în localitatea Poiana Sibiului.

"Sâmbăta aceasta am petrecut-o alături de oierii din Poiana Sibiului. Oameni de toată isprava. Alături de familiile lor, soții, copii și nepoți am povestit despre tradiția de sute de ani pe care ei o duc cu încăpățânare mai departe. M-am bucurat enorm să văd că tinerii își doresc să preia de la părinți aceasta muncă cu toate sacrificiile pe care le implică. Și în ciuda tuturor greutăților sunt determinați să meargă înainte.

Alături de Petre Daea, le-am ascultat problemele și am pus pe hârtie un program pe termen scurt și mediu în așa fel încât oieritul în România să revină la ce era odată. Am făcut o serie de pași importanți cu programul pentru lână, cu înființarea Casei de Comerț și subvențiile acordate. A venit însă momentul să trecem la nivelul următor. Așa că ne-am propus ca în perioada următoare să mai aducem modificări în privința legislației pentru zilieri, pentru a încuraja forța de muncă, să acordăm o subvenție pentru mieluțe pentru creșterea efectivelor și acordarea unei subvenții de 2 lei pe kilogramul de lâna dar și înființarea mai multor spălătorii de lână.

De asemenea vrem ca prin Casa Română de Comerț să dezvoltăm centre de preluare, centre de prelucrare, centre de îngrașare, flota de vase pentru transport extern de animale și nu în ultimul rând magazine.

Toate aceste măsuri și multe altele vor ajuta alături de programele pentru legumicultură să dezvoltăm și mai mult România.

Vreau sa le mulțumesc acestor români minunați pentru că ne-au primit în casa lor, la masa lor, în familia lor și ne-au ajutat să înțelegem și mai bine ce nevoi au. Le-am promis că vom reveni ca să vedem rezultatele măsurilor pe care le-am gândit împreună. România merita mai mult, acești români gospodari merită mai mult!", a scris Liviu Dragnea pe Facebook, unde a postat şi mai multe fotografii.

 

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a anunţat, luni, că va solicita CNA şi Comisiei de Etică a TVR să investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea şi Petre Daea să facă propagandă electorală în emisiunea "Viaţa Satului" din 12 mai.

Liviu Dragnea a participat, şi duminica trecută, alături de ministrul Petre Daea, la emisiunea „Viaţa Satului" la TVR. În emisiune, Dragnea a anunţat că va depune la Parlament legea dublului standard, iar cei care vor mai aduce în România produse de calitate mai proastă decât în ţara lor, "vor plăti ca să-i usture". Totodată, Dragnea a anunţat că, de anul viitor, pentru fermierii care vor ieşi pe piaţă cu roşii în perioada 1 decembrie – 1 mai subvenţia va creşte de la 3.000 de euro la 6.000 de euro, iar de la bugetul de stat vor fi plătite centrale termice care să asigure încălzirea în solarii sau în sere.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
emisiune Liviu Dragnea viata satului
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8641
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H