Liviu Dragnea: Sunt ŞANSE FOARTE MICI să mai discutăm de cooptarea PP-DD la guvernare

Liviu Dragnea a declarat, vineri, că sunt şanse foarte mici să mai existe discuţii privind cooptarea PP-DD la guvernare, explicând că această variantă nici nu a fost dezbătură vreodată în mod serios, negocierile rezumându-se la constituirea de majorităţi în teritoriu.

RomaniaTV.net
13 iun. 2014, 09:35
Liviu Dragnea: Sunt ŞANSE FOARTE MICI să mai discutăm de cooptarea PP-DD la guvernare

Preşedintele executiv al social-democraţilor, Liviu Dragnea, a precizat că negocierile PSD – PPDD nu au vizat intrarea partidului lui DD la guvernare.

De la început nu s-a pornit cu intrarea PP-DD la guvernare. Obiectivul nostru principal a fost în permanenţă colaborarea locală. Cred că sunt şanse foarte mici să mai discutăm de cooptarea PP-DD la guvernare, nediscutînd niciodată serios. A fost o întâlnire preliminară în care am discutat judeţele în care putem constitui majorităţi”, a spus Dragnea.

Întrebat care este stadiul negocierilor PSD-PPDD, Dragnea a răspuns ironic: „Cu negocierile suntem ca la început, adică mai avem puţin şi începem”.

UDMR NU VREA cooptarea PP-DD la guvernare. Kelemen Hunor: Ar fi un DEZASTRU

Social-democratul a precizat însă că PSD va continua discuţiile cu partidului lui Dan Diaconescu privind formarea de majorităţi în consiliile judeţe. Potrivit lui Dragnea, sunt deja cinci judeţe unde s-au constituit majorităţi PSD-PPDD şi ar mai fi alte 10-11 judeţe unde este posibil să se realizeze astfel de majorităţi.

Cred că ne putem vedea săptămâna viitoare cu cei de la PP-DD să vedem ce s-a întâmplat în ultima perioadă, obiectivul principal al discuţiilor fiind constituirea acestor majorităţi„, a precizat Dragnea.

Simona Man: PPDD nu a cerut nici un post în Guvern