Liviu Dragnea susţine că în aprilie 2017 a fost o tentativă de ucidere a sa. Un om foarte celebru din lume a plătit patru străini

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că în aprilie 2017 a fost o tentativă de ucidere a sa, spunând că au fost patru străini care au stat trei săptămâni aici, plătiţi de ”un om foarte celebru din lume”. Dragnea a declarat că ştie că a fost şi o anchetă.

21 aug. 2018, 18:23
Liviu Dragnea susţine că în aprilie 2017 a fost o tentativă de ucidere a sa. Un om foarte celebru din lume a plătit patru străini

Liviu Dragnea a susţinut că se urmăreşte ca el să dispară. Liderul PSD a afirmat că în aprilie 2017 a fost o tentativă de a fi ucis.

”Am avut anul trecut în aprilie o tentativă de a fi omorât. Au venit patru străini, au stat trei săptămâni aici, la Athenee Palace. Mă rog, am scăpat”, a afirmat Dragnea.

El a spus că respectivii au ajuns în preajma sa şi a susţinut că ”suntem într-un stat parţial mafiot, statul paralel este o mafie”. ”Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Am aflat cine îi plătise, dar nu pot spune asta. Un om foarte celebru în lume”, a mai declarat Dragnea la Antena 3.

Întrebat dacă se gândeşte la omul de afaceri George Soros, Liviu Dragnea a replicat: ”Nu eu mă gândesc la Soros, el se gândeşte la mine”.

Citeşte şi: Darius Vâlcov: Liviu Dragnea a fost ameninţat cu moartea

Consilierul economic al premierului, Darius Vâlcov, susține că liderii puterii sunt supuși la presiuni, susținând că Liviu Dragnea a fost amenințat cu moartea.

„Când vine o echipă, când vine un preşedinte şi spune stop acestor înţelegeri, trebuie să-l distrugi, dacă se poate şi pe el, şi primul-ministru, şi echipa care-l susţine. Pentru că Liviu Dragnea vine şi spune foarte clar că nu face aceste înţelegeri. Vreau să construiesc pentru această ţară. Tăriceanu, ALDE, vin şi spun noi mergem cu această construcţie. Deranjăm şi deranjează enorm de mult. Numai eu ştiu, sau poate ştiu şi alţii, presiunile la care sunt supuşi preşedintele Dragnea, şi doamna prim-ministru şi preşedintele Tăriceanu. Presiunile sunt enorme, de la amenințări cu moartea până la șantaj la familie, până la discreditare. Eu nu am fost amenințat cu moartea, dar președintele Dragnea da”, a spus Darius Vâlcov, la DCNews.