Liviu Dragnea, tras la răspundere de Robert Turcescu: „De ce nu aţi venit la şedinţa plenului?”

Jurnalistul Robert Turcescu i-a cerut socoteală lui Liviu Dragnea după ce acesta din urmă a convocat o şedinţă extraordinară a Camerei Deputaţilor şi a anunţat acest lucru cu numai 45 de minute înainte. Ba mai mult de atât, jurnalistul a fost scos din sărite şi de faptul că Liviu Dragnea, însuşi preşedintele Camerei, a lipsit de la întâlnire.

09 ian. 2017, 18:11
Liviu Dragnea, tras la răspundere de Robert Turcescu: „De ce nu aţi venit la şedinţa plenului?”

Robert Turcescu i-a reproșat președintelui Camerei Deputaților felul în care a organizat ședința extraordinară a Camerei Deputaților și faptul că nu a participat la ea.

Vreau sa va intreb un singur lucru, ati convocat o sedinta extraordinara a Camerei Deputatilor, astazi, da? la ora 17.00. Eram in piata, dupa cum vedeti. Am sarit, am auzit la radio cu o jumatate de ora inaintea convocarii sedintei extraordinare. va rog sa-mi spuneti de ce n-ati fost dvs. la sedinta de la ora 17. Eu am venit. Am ajuns la 17 si 3 minute. Dumneavoastra de ce n-ati ajuns? Sunteti presedintele Camerei Deputatilor. Daca ne-ati convocat pe noi, cu 45 de minute inainte, erau 35 de speriati in sala, dintre deputati, dumneavoastra de ce n-ati venit la sedinta, domnule Dragnea?”, a spus Robert Turcescu.

Liviu Dragnea nu a vrut sa raspunda acuzelor facute de deputatul PMP Robert Turcescu: „V-a ieșit acest circ! Continuați. Eu nu particip la circ”, a afirmat președintele PSD Liviu Dragnea la sfarsitul declaratiei de presa sustinuta de acesta in holul Palatului Parlamentului. 

Asta e o țară normală pe care ne-o propuneți împreună cu cabinetul Grindeanu. Sunteți deputat și președintele Camerei Deputaților. Ar trebui să vă fie rușine!” a strigat Robert Turcescu la final.

Intrebat de jurnalisti de ce a absentat, Dragnea a afirmat ca a stat sa isi pregateasca declaratia de presa, de la finalul sedintei de plen.