Liviu Dragnea, ultimele informaţii despre starea sa de sănătate. A refuzat operaţia şi urmează să fie externat. Ce spun medicii

Noi informaţii despre starea de sănătate a şefului PSD. Liviu Dragnea deja a început tramentul cu infiltraţii, dar, spun surse din rândul apropiaţilor săi citate de România TV, medicii insistă că operaţia este singura variantă. Conform ultimelor informaţii preşedintele PSD a refuzat operaţia şi urmează să fie externat vineri pentru a participa la şedinta CExN pentru validarea listei pentru europarlamentare care va avea loc în weekend.

RomaniaTV.net
19 mart. 2019, 12:59
Liviu Dragnea, ultimele informaţii despre starea sa de sănătate. A refuzat operaţia şi urmează să fie externat. Ce spun medicii

Liviu Dragnea, președintele PSD va ieși din spital vineri, urmând să continue tratamentul pentru problemele la spate. Dragnea nu a fost de acord cu operația, astfel că medicii vor continua să-l țină sub supraveghere în funcție de evoluție, scrie Libertatea.ro.

Liviu Dragnea a fost supus mai multor investigaţii medicale, inclusiv RMN, într-un spital privat din Bucureşti, după ce a acuzat dureri mari de spate. Apropiaţi ai liderului PSD au anunţat că medicii i-au spus că suferă de hernie de disc. Cu toate acestea, Liviu Dragnea ar fi refuzat să se opereze deocamdată. Mai mult, el este aşteptat să participe la o întâlnire a conducerii PSD, în weekend, pentru a stabili lista candidaților la alegerile europarlamentare din mai. 

Lista este deschisă de Rovana Plumb, însă numele surpriză este Maria Grapini. Grapini este în prezent europarlamentar, iar la ultimele alegeri a candidat din partea Partidului Umanist al lui Dan Voiculescu.

Un alt nume nou pe lista PSD pentru europarlamentare este cel al lui Ileana Carmen Mihălcescu, care va fi susținută de organizația PSD București. Moldovan este vicepreședinte al Camerei Deputaților din septembrie 2018, iar în decembrie 2018 a fost audiată la DNA în calitate de martor.