Liviu Dragnea: Va fi asumată o variantă privind abuzul în serviciu. Nu putem sta într-o legislaţie şchioapă pentru că ţipă unii

Publicat: Luni, 25 Iunie 2018 17:01 // Actualizat: Luni, 25 Iunie 2018 17:01 // Sursa: romaniatv.net

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat, luni, că trebuie grăbite procedurile pentru adoptarea Codul penal şi că va fi asumată o variantă privind abuzul în serviciu, pentru că ”nu putem sta într-o legislaţie şchioapă doar aşa, pentru că ţipă unii”.

"Nu e nevoie de asumarea răspunderii, e nevoie de a grăbi procedurile în Parlament. Nu putem face o sesiune extraordinară toată vara. (...) S-a discutat foarte clar să nu mai lăsăm loc la întârzieri şi aici au dreptate, că nu mai are rost să tot lungim, în condiţiile în care au fost dezbateri, totul a fost public, s-a discutat public, au fost discuţii cu toate ONG-urile, cu alte instituţii din statul român. Până la urmă este o Comisie parlamentară care trebuie să îşi încheie un raport, după care intră la votul final în Parlament", a spus Dragnea, întrebat dacă asumarea de către Guvern a modificărilor Codurilor penale este posibilă.

De asemenea, întrebat de ce nicio redefinire a abuzului în serviciu nu este asumată de PSD, acesta a replicat: "Va fi o variantă asumată de PSD, trebuie să ajungă la o variantă. Am înţeles că sunt 16 sau 18 variante. Totuşi, nu putem sta la nesfârşit cu un articol care în opinia multora este neconstituţional şi nu ar mai trebui să producă efecte, dar se pare că pentru unii produce efecte doar pentru că a fost într-un proces. Nu putem sta într-o legislaţie şchioapă doar aşa pentru că ţipă unii. Va fi şi acolo o formă în aşa fel încât în integralitatea Codul penal să intre la vot".

Citeşte şi: Dragnea nu exclude suspendarea preşedintelui Iohannis: A întârziat nepermis de mult decizia privind revocarea şefei DNA

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
abuz în serviciu Codul de Procedură Penală Codul Penal Liviu Dragnea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
18 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H