Liviu Dragnea: Vom depune un proiect de lege pentru interzicerea exportului de buşteni

Publicat: Joi, 16 Mai 2019 18:56 // Actualizat: Joi, 16 Mai 2019 18:56 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, în comuna doljeană Călăraşi, că săptămâna viitoare va depune un proiect de lege care prevede interzicerea exportului de buşteni din România, astfel încât lemnul să se exporte doar în formă prelucrată.

El a mai afirmat că în ultima perioadă a fost stimulat programul de prelucrare a produselor, iar de anul viitor la acest capitol se vor aloca fonduri mai multe.

"Programul de prelucrare a produselor este un domeniu unde am început să stimulăm şi de anul viitor vom aloca fonduri mai multe. Ca să stea mai liniştit domnul Iohannis, că ştim că avea legătură cu lemnele, cu buştenii, am pregătit un proiect de lege pe care îl depunem săptămâna viitoare pentru interzicerea exportului de buşteni din România. Cine vrea să exporte, să exporte lemn prelucrat pentru ca plusvaloarea să rămână în România", a afirmat Dragnea, citat de Agerpres.

El s-a referit la declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis potrivit căreia România produce foarte multă materie primă pe care o exportă, dar nu vine şi cu plusvaloare.

"Eu nu ştiu dacă Iohannis a vorbit înainte sau după somn, asta e prima necunoscută a mea, sau astăzi s-a trezit după patru ani şi jumătate de somn şi a început să vadă ce e în România. Despre asta discutăm noi: despre faptul că în România capacitatea de prelucrare a produselor a început să crească în ultimii doi ani de zile", a mai spus Liviu Dragnea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Buşteni Guvern Liviu Dragnea PSD
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7791
RON
13 Dec
noapte 3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H