Liviu Dragnea a mers la vot, după ora 19.25, însoţit de gărzi de corp. Şeful PSD a votat şi la referedum

Liviu Dragnea s-a prezentat la vot, după ora 19.25, la o secţie de votare din incinta Liceului "Jean Monnet" din Capitală. Şeful PSD a venit însoţit de gărzi de corp. Liderul PSD a votat atât la europarlamentare, cât și la referendum.

RomaniaTV.net
26 mai 2019, 16:05

Liviu Dragnea a venit la vot însoţit de gărzi de corp. Întrebat de ce a ales să voteze la referendum, Dragnea a răspuns că „eu am spus mereu că susțin temele de la referendum. Dacă nu aș fi vrut să votez, nu aș fi spus dinainte că susțin referendumul”.

Şeful PSD a comentat şi situaţia din Diaspora, unde sute de mii de români au stat ore bune la cozi pentru a vota. 

„Nu e o zi tristă, e o zi bună pentru că au venit foarte mulți oameni la vot. Îmi pare rău că sunt cozi la vot. Întârzieri sunt de la tabletă, de la foi. În Diaspora, îmi pare rău, dar ar trebui să-i întrebăm pe mabsadorii numiți – Spania, Italia, Marea Britanie. De ce nu le-au spus românilor de acolo unde sunt toate secțiile de vot, că sunt secții de vot unde nu e nimeni și unde sunt cozi”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat de ce a venit singur şi dacă iubita lui, Irina, a votat, liderul PSD a răspuns: „Irina a votat la ea, în Drumul Taberei”.