Liviu Dragnea: Vreau să o felicit pe doamna prim-ministru pentru modul cum rezistă la atacuri

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis felicitări premierului Viorica Dăncilă pentru modul cum rezistă la toate atacurile la adresa sa, transmiţând şi Guvernului aprecieri "pentru ceea ce realizează" şi a adăugat că este necesar ca guvernanţii să comunice mai bine şi mai mult cu oamenii pentru a transmite "adevăratele informaţii".

RomaniaTV.net
19 apr. 2019, 13:21
Liviu Dragnea: Vreau să o felicit pe doamna prim-ministru pentru modul cum rezistă la atacuri

„Vreau, de asemenea, spre final, să o felicit pe doamna prim-ministru Viorica Dăncilă pentru modul cum rezistă la toate aceste atacuri, să-i doresc să nu aibă probleme cu coloana, măcar unul trebuie să rămână întreg până la final. Vreau să felicit şi Guvernul pentru ceea ce realizează, cu speranţa continuă că vor reuşi să comunice mai bine, pentru că cea mai mare problemă a noastră acum este că trebuie să comunicăm mai mult cu oamenii, trebuie să le spunem oamenilor adevărul şi adevăratele informaţii”, a declarat Liviu Dragnea, vineri, la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Botoşani.

La primul miting electoral alături de Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă le-a spus pesediștilor că nu o să facă niciun pas înapoi pentru că are „o datorie față de români și față de țară”, dar și față de Liviu Dragnea. Viorica Dăncilă a vorbit, la Botoșani, şi despre posibilitatea ca PSD să aibă candidat propriu la alegerile prezidențiale.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, alături de Liviu Dragnea la Botoşani: În 2019 îmi doresc să avem preşedintele României un preşedinte PSD