Liviu Guţă, la un pas de INFARCT. Vezi ce l-a făcut să LEŞINE

Liviu Guţă a povestit că a fost, recent, la un pas de moarte în timpul unui zbor cu avionul. Artistul s-a panicat peste măsură din cauza turbulenţelor şi chiar şi-a pierdut cunoştinţa, fiind readus în simţiri de o stewardsă.

RomaniaTV.net
05 apr. 2014, 15:27
Liviu Guţă, la un pas de INFARCT. Vezi ce l-a făcut să LEŞINE

Liviu Guţă a povestit că, aflat într-un avion deasupra Italiei, aeronava a traversat o zonă cu turbulenţe şi a început să se zdruncine „de parcă se dezmembra”. „Parcă eram pe drumurile neasfaltate din Bucureşti”, a povestit Liviu Guţă.

El a mărturisit că şi-a pierdut şi cunoştinţa pentru scurt timp, din cauza sperieturii.

„Mi-am legat centura intr-o fractiune de secunda, totul a fost pe repede inainte, cand mi-am revenit am auzit pe cineva vorbind in italiana (mai inteleg si eu putin) ca sa stam linistiti si sa punem mastile pe gura si sa respiram usor si sa nu intram in panica … Ha ha ha … despre care panica era vorba, ca eu nici macar nu constientizam ca sunt in avion, desi ma urcasem de buna voie… Intr-un final galbeneala a disparut zambetul mi-a revenit, panica a trecut si acum sunt viu si promit ca tot cu avionul merg”, a povestit Liviu Guţă pe Facebook.