Liviu Guţă şi-a anulat nunta din cauza coronavirusului. Cuplul avea cinci perechi de naşi

Nunta anului în lumea artiștilor de petrecere a fost amânată! Mirii cu cinci perechi de nași treuiau să petreacă în acest weekend însă pandemia le-a distrus planurile. Vorbim de Liviu Guță care a încheiat deja o căsnicie de 13 ani și după numai 3 luni de la divorț s-a recăsătorit civil, conform România TV.

RomaniaTV.net
02 iul. 2020, 11:18
Liviu Guţă şi-a anulat nunta din cauza coronavirusului. Cuplul avea cinci perechi de naşi

Liviu Guță se pregătea să îmbrace din nou costumul de ginerică în acest weekend. Se anunța o petrecere cu sute de invitați, mulți din străinătate. Pandemia însă i-a distrus planurile iar nunta va avea loc anul viitor.

Citeşte şi: Divorţ neaşteptat în showbiz. S-au separat după 13 ani de căsnicie

Liviu și noua sa soție, Roxana Maria, și-au oficializat relația, în fața ofițerului de stare civilă, la începutul anului. Cununia a avut loc imediat după pronunțarea divorțului cântărețului de mama copiilor săi.

Se pare că primul mariaj al cântărețului scârțâia de mai mulți ani. Liviu Guță și soția au încercat în nenumărate rânduri să repare situația, însă nu au reușit. Cel mai greu moment a fost cel în care le-au explicat copiilor că se vor despărți. Liviu Guță are un băiat și o fată cu femeia care i-a fost soție timp de 13 ani. Manelistul se ocupă în continuare de cei doi copii și au o relație foarte apropiată.