Liviu Iolu: „Cîţu va rămâne doar băiatul ăla care a făcut pușcărie în SUA. Ghinion!”

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Cioloș și membru al PLUS, Liviu Iolu, comentează declarațiile premierului Florin Cîțu, care cere membrilor coaliției să se așeze la masa dialogului.

06 sept. 2021, 23:54
Liviu Iolu: „Cîţu va rămâne doar băiatul ăla care a făcut pușcărie în SUA. Ghinion!”

Liviu Iolu, fostul purtător de cuvânt al premierului Dacian Cioloş, a reacţionat pe Facebook după ultimul scandal din Coaliţie. „A zis Cîțu că hai să ne așezăm la masa dialogului. Trenul ăsta a plecat acum multe zile dar el a rămas singur pe peron și țipă în pustiu. Ghinion.

Florin Cîţu, pas spre reconciliere după întâlnirea cu Iohannis: Trebuie să ne aşezăm la masa dialogului
Continuarea era, dar nu a mai zis, că îi e frică „big time” că își pierde funcția până la urmă și va rămâne doar băiatul ăla care a făcut pușcărie în SUA”, scrie Liviu Iolu, pe Facebook.

Florin Cîţu: „Era normal să-ţi dai demisia când depui o moţiune alături de AUR împotriva propriului Guvern”
Anca Dragu: USR PLUS nu poate gira o guvernare unilaterală / O coaliţie înseamnă consens, consultări, dialog, într-un cuvânt – echipă. Dar această echipă a fost fracturată iremediabil

reşedintele Senatului, Anca Dragu, afirmă, luni seară, că USR PLUS nu poate gira o guvernare unilaterală. ”O coaliţie înseamnă consens, consultări, dialog, într-un cuvânt – echipă”, a transmis Anca Dragu, precizând că echipa ”a fost fracturată iremediabil”.
”USR PLUS nu poate gira o guvernare unilaterală. USR PLUS îşi doreşte să facă parte dintr-o coaliţie responsabilă. În această seară, colegii noştri miniştri au ales să demisioneze din această guvernare care nu îi mai reprezintă. O coaliţie înseamnă consens, consultări, dialog, într-un cuvânt – echipă. Dar această echipă a fost fracturată iremediabil”, a scris, luni seară, pe Facebook, Anca Dragu.  Preşedintele Senatului afirmă că USR PLUS ”s-a născut din nevoia stringentă de însănătoşire a României şi pentru asta noi ne vom dedica toate eforturile”.
”Mergem înainte”, a mai transmis Dragu.

Co-preşedintele USR – PLUS, vicepremierul Dan Barna, a anunţat, luni seară, retragerea miniştrilor formaţiunii din Guvern.