Liviu Luca a intrat în greva foamei după ce a fost percheziţionat şi ţinut gol pe holul închisorii, anunţă avocatul său

Publicat: Luni, 26 Martie 2018 11:41 // Actualizat: Luni, 26 Martie 2018 11:41 // Sursa: romaniatv.net

Omul de afaceri Liviu Luca a intrat în greva foamei, susţine avocatul său, după ce a fost percheziţionat şi ţinut dezbrăcat pe holul închisorii. Anterior, omul de afaceri a depus o plângere în care reclama condiţiile din închisoare, informează Mediafax.

Avocatul lui Liviu Luca, Marius Arizan, a declarat luni că Liviu Luca a intrat în greva foamei imediat după ce a fost percheziţionat şi lăsat gol pe culoarul de acces al închisorii din Ploieşti.

”A intrat în greva foamei imediat că după acea percheziţie. El este acum la izolare, atenţie, nu la izolator, la izolare este ţinut sub supraveghere”, a declarat Arizan.

Potrivit acestuia, familia lui Liviu Luca l-a înştiinţat că vineri, la Penitenciarul Ploieşti, unde omul de afaceri este încarcerat, a avut loc o percheziţie în camera de detenţie, Liviu Luca fiind scos dezbrăcat pe holul de acces al închisorii, alături de alţi deţinuţi. 

”Eu nu am vorbit personal cu Liviu Luca. Familia mi-a transmis că joi Liviu Luca a fost chemat la judecătorul de supraveghere să dea declaraţii după ce marţi a depus o plângere că i-a fost diminuat spaţiul util din cameră, unde au mai fost aduse două paturi suprapuse. Vineri a avut loc o percheziţie în camera de detenţie, iar Liviu Luca a fost o scos gol puşcă pe holul de acces, cu un cearşaf în mână în care avea puse bunurile de uz personal. A fost ţinut pe hol alături de alţi deţinuţi cât a avut loc percheziţia”, a spus avocatul.

Marius Arizan a precizat că marţi va merge la Penitenciarul Ploieşti pentru a sta de vorbă cu omul de afaceri.

Conducerea Penitenciarului Ploieşti nu a putut fi contactată.

 
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
greva foamei Liviu Luca
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7216
RON
24 Aug
noapte 21 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H