Liviu Negoiţă: Îmi doresc un nou mandat la Primăria Sectorului 3

Primarul Sectorului 3, democrat-liberalul Liviu Negoiţă, a declarat, joi, că un partid ar trebui să promoveze drept candidat la Primăria Capitalei persoana care este cel mai bine plasată în sondajele de opinie, informează Mediafax. Joi, Negoiţă a împlinit 50 de ani, ocazie cu care a anunţat oficial că va candida pentru un al treilea mandat de primar.

RomaniaTV.net
22 mart. 2012, 12:53
Liviu Negoiţă: Îmi doresc un nou mandat la Primăria Sectorului 3

Întrebat dacă ar trebui ca acela care este mai bine plasat în sondaje în Capitală să fie promovat să candideze, Negoiţă a răspuns: „Este un criteriu bun, pentru că aprecierea cetăţenilor şi aprecierea pe care o poţi avea în sondaje este un criteriu care te poate recomanda, pentru că, până la urmă, nu contează cine îşi doreşte foarte mult, dacă în sondaje nu este apreciat n-ar avea foarte multe şanse într-o bătălie reală”. El a adăugat că acest criteriu este prevăzut în documentele de partid ale PDL.

Chestionat dacă Silviu Prigoană ar fi un candidat bun din partea PDL pentru Capitală, Negoiţă a arătat că acesta este un membru de partid bun, care se pricepe la administraţie, dar că urmează să se vadă care va fi candidatul democrat-liberalilor.

Întrebat dacă, în opinia sa, Prigoană va reveni la decizia de a renunţa la candidatura din partea PDL, Negoiţă a răspuns: „Nu cunosc”.

„Eu îmi doresc un nou mandat la Primăria Sectorului 3, având în vedere că de opt ani, două mandate le avem aici, în primărie. Oamenii sunt mulţumiţi şi vom vedea ce va fi”, a spus el, întrebat dacă vrea să câştige un nou mandat de primar.

Întrebat dacă el este mulţumit de ceea ce a realizat în Sectorul 3, Negoiţă a răspuns: „Eu sunt mulţumit. Pot să spun că pentru acest petec de pământ numit Sectorul 3 am făcut ceea ce trebuia şi am satisfacţia că dacă în toată ţara aceasta s-ar face ceea ce trebuie pentru administraţia publică locală dar şi la nivel central, România ar arăta mai bine. Aceasta nu înseamnă că s-au făcut toate perfect şi nu mai sunt lucruri de făcut”, a arătat primarul PDL.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, miercuri, că nu mai candidează din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti, fiind nemulţumit că „greii partidului” Teodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu nu îl consideră „suficient de intelectual” ca să reprezinte partidul.