Liviu Negoiţă (PDL): Nu am demis niciun preşedinte de organizaţie locală PDL din Dâmboviţa

Preşedintele interimar al filialei PDL Dâmboviţa, Liviu Negoiţă, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că nu a demis niciun preşedinte de organizaţie locală PDL din judeţ.

RomaniaTV.net
14 iun. 2013, 13:04
Liviu Negoiţă (PDL): Nu am demis niciun preşedinte de organizaţie locală PDL din Dâmboviţa

Informaţia despre demiterea de către Negoiţă a preşedinţilor de organizaţii locale PDL din Dâmboviţa a fost făcută publică printr-un comunicat, remis în urmă cu două zile, de fostul lider al PDL Dâmboviţa, deputatul Florin Popescu.

„Nu a existat o astfel de hotărâre. Nu are nicio dovadă (Florin Popescu, n.r.) şi nu există un astfel de document”, a spus Negoiţă.

Acesta a precizat că inclusiv primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, nu a fost demis din funcţia de preşedinte al PDL Târgovişte.

„Noi nu venim să demolăm, venim să construim şi stăm de vorbă cu toţi preşedinţii în funcţie. Cei care doresc să continue, să construiască în Partidul Democrat Liberal îi încurajez să vină, pentru că vorbim de o instituţie, numită Partidul Democrat Liberal. Nu poate cineva să îşi creeze o enclavă în interiorul acestui mare partid şi să spună că acolo nu se intră că nu vrea nu ştiu cine. Deci stăm de vorbă cu toţi preşedinţii de organizaţii locale, vedem ce doresc şi primarii şi consilierii judeţeni. Nu s-a pus problema să îi demită cineva”, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele interimar al PDL Dâmboviţa, Liviu Negoiţă.

Fostul lider al filialei, deputatul Florin Popescu a susţinut, într-un comunicat, remis miercuri, că toţi preşedinţii de organizaţii PDL din judeţ au fost demişi.

„Organizaţia PDL Dâmboviţa a fost spulberată azi (miercuri, n.r.) prin demiterea, sub bagheta preşedintelui interimar (numit, nu ales!), a conducerilor tuturor celor 89 de organizaţii locale din judeţ. Mai mult, au fost dizolvate şi conducerile organizaţiilor PDL de femei, pensionari, tineret şi oameni de afaceri. Măsurile de astăzi vin după ce săptămâna trecută a fost demisă conducerea judeţeană a PDL. Liviu Negoiţă reuşeşte, astfel, să îndeplinească visul cel mai fierbinte al PSD-iştilor dâmboviţeni: destructurarea PDL Dâmboviţa şi eliminarea unui adversar redutabil al USL”, se arată în comunicatul semnat de Florin Popescu.