Liviu Negoiţă şi-a depus candidatura pentru al treilea mandat la primăria sectorului 3

Democrat-liberalul Liviu Negoiţă, primarul în funcţie al Sectorului 3, şi-a depus, miercuri, dosarul de candidatură pentru un nou mandat, având ca obiectiv "implementarea standardului de viaţă european la nivelul comunităţii pe care o conduce".

RomaniaTV.net
25 apr. 2012, 13:18
Liviu Negoiţă şi-a depus candidatura pentru al treilea mandat la primăria sectorului 3

Liviu Negoiţă îi asigură pe cei 468.510 de locuitori ai Sectorului că va continua liniile de management pe toată infrastructura comunităţii, politica serviciilor sociale de calitate, protecţia mediului, siguranţa cetăţeanului, va consolida perspectivele tinerilor şi ale întreprinzătorilor, se arată într-un comunicat de presă.

„Am încredere în locuitorii Sectorului 3 că vor aprecia la justa valoare realizările petrecute pe raza Sectorului nostru în perioada 2004-2012. Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat, pentru a le asigura tuturor cetăţenilor Sectorului 3 un nivel de trai de care să fie mulțumiţi, respectiv o viaţă cu adevărat confortabilă. Vreau să continuăm împreună pentru Sectorul 3”, a declarat primarul Liviu Negoiţă, potrivit sursei citate.