Violeta Alexandru, umilită de Liviu Pleşoianu: „Dă-te-n alte lifturi!”

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu o desființează pe ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale Violeta Alexandru, după ce acesta s-a lăudat că a dat-o afară pe liftiera instituției.

RomaniaTV.net
29 ian. 2020, 10:18
Violeta Alexandru, umilită de Liviu Pleşoianu: „Dă-te-n alte lifturi!”

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu comentează pe pagina sa de Facebook prestaţia ministrului Muncii, Violetei Alexandru, după ce aceasta s-a lăudat că ar fi dat-o afară pe liftieră.

„Violeta Alexandru, coboară pe scări, ieși definitiv din minister și dă-te-n alte lifturi!

O știre aparent mică este, de fapt, ȘTIREA ZILEI. Pentru că nu știrea e mică, ci ființa de la Muncă! …O ființă bipedă mică-n cap și-n suflet, care ocupă în mod uluitor scaunul de ministru al Muncii, se lăuda zilele trecute că a dat-o afară pe liftieră și că merge singură cu liftul de la minister dacă are nevoie. „Bun simț, normalitate, revizie pentru folosire fără liftieră” scria mica-n cap și-n suflet, crezând ca rupe astfel gura târgului și că ne arată cât e ea de „decentă”. Doar că, în realitate, lucrurile stau așa:

1. Liftiera s-a întors la lucru pentru că e angajata firmei care se ocupă de mentenanța liftului, nu angajata ministerului Muncii. Deci tanti mică-n cap, care își zice ministru, habar nu are pe ce lume trăiește… Ființa mică-n cap, care cică e ministrul MUNCII, n-are nici cea mai vagă idee pentru cine MUNCEȘTE liftiera…

2. Chiar să fi fost angajata ministerului, cum să te lauzi, ditamai ministrul MUNCII, că ai dat afară o sărmană liftieră? Ființa mică-n suflet atât a putut, pur și simplu ATÂT a putut…

Concluzie: pentru că ai vrut să faci pe ființa extraordinară, dragă mică-n cap și-n suflet, eu îți urez tradiționalul: IEȘI AFARĂ, FIINȚĂ EXTRAORDINARĂ! Coboară pe scări, ieși definitiv din minister și dă-te-n alte lifturi!”, scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.