Liviu Pleşoianu, după ce a auzit că Gabriel Oprea este vicepreşedinte PSD: Dăncilă, demisia! Du-te!

Liviu Pleşoianu a avut o reacţie dură la aflarea veştii că Gabriel Oprea este vicepreşedinte PSD, în urma unui protocol semnat de partid cu mai multe organizaţii sindicale. Pleşoianu, care şi el a vrut să candideze la Preşedinţie, îi cere demisia Vioricăi Dăncilă.

25 nov. 2019, 10:47
Liviu Pleşoianu, după ce a auzit că Gabriel Oprea este vicepreşedinte PSD: Dăncilă, demisia! Du-te!

„Dăncilă, DEMISIA!

În seara turului II al prezidențialelor din 2009, Coldea, Maior și Kovesi mergeau în sufrageria lui Oprea. În seara turului II al prezidențialelor din 2019, Oprea a mers în sufrageria PSD! Așa ceva e de netolerat!

Oprea a fost băgat pe șest de Dăncilă în CEx! E vicepreședinte PSD și are drept de vot!

Dăncilă, du-te!”, a scris Liviu Pleşoianu pe Facebook.

El a reacţionat încă de duminică seară la aflarea veştii că Gabriel Oprea este vicepreşedinte PSD.

„Cuuuuum? Dăncilă, îți bați joc de noi??? Gabriel Oprea a fost făcut VICEPREȘEDINTE PSD!?? Adică eu, după ce am luptat pentru adevăr în comisia „Sufrageria lui Oprea”, sunt într-un partid în care OPREA e vicepreședinte și votează în CEx!?? Sunteți zdraveni la cap?!?

Dăncilă, du-te! Ia-l pe Oprea și duceți-vă-n ce #SUFRAGERIE vreți! …Cu toți cei din PSD care au știut și au fost de acord cu așa ceva! Exact lipsa asta de caracter, exact bătaia asta de joc la adresa alegătorilor și a celor care chiar am luptat pentru adevăr și dreptate i-au mai dat lui Werner un mandat!”, s-a revoltat Pleşoianu.

Alegeri prezidenţiale 2019. Gabriel Oprea, fostul ministru de Interne care a demisionat din guvernul Ponta după moartea polițistului Bogdan Gigină, a apărut la sediul PSD la ora difuzării rezultatelor de tip exit poll. 

Citeşte şi: Gabriel Oprea, fostul ministru de Interne, apariţie surprinzătoare la sediul PSD. Explicaţia Vioricăi Dăncilă