NOU SCANDAL ÎN EDUCAŢIE. Liviu Pop: „Ministerul Educaţiei e condus de baronii manualelor, din 2011”. Ecaterina Andronescu reacţionează

Ministerul Educaţiei e condus de baronii manualelor, din 2011, a declarat fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop, la Digi24. Pop a vorbit despre şpăgile indirecte şi directe care se dau şi de care ştiu şi DNA, şi preşedintele, precum şi despre faptul că "în zona manualelor şi a auxiliarelor, tentaculele baronilor sunt bine infiltrate". În replică, fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu consideră că afirmaţia lui Liviu Pop este una "uşor gratuită", spunând că ea nu s-a lovit de un asemenea fenomen.

23 oct. 2019, 09:09
NOU SCANDAL ÎN EDUCAŢIE. Liviu Pop: „Ministerul Educaţiei e condus de baronii manualelor, din 2011”. Ecaterina Andronescu reacţionează

„Ministerul Educaţiei nu e condus de PSD, e condus de baronii manualelor, din 2011. Noi ne-am perindat pe acolo câte şase luni, cinci luni”, a declarat Liviu Pop, care a completat că „despre şpăgile indirecte şi directe care se dau şi de care şi DNA ştie, şi preşedintele statului ştie”.

„În zona manualelor şi a auxiliarelor, tentaculele baronilor sunt bine infiltrate. Ştie şi preşedintele”, a mai spus Liviu Pop.

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei şi colegă de partid cu Liviu Pop, a caracterizat afirmaţia lui Liviu Pop drept „una gratuită”.

„Cred că e o afirmaţie uşor gratuită. Nu mi s-a întâmplat niciodată. Eu am fost de patru ori la Ministerul Educaţiei şi cred că cel care trebuie să decidă în problema manualelor este Ministerul Educaţiei. Are o metodologie pe baza căreia se lansează licitaţiile de manuale, iar editurile trebuie să răspundă. Mi se pare gratuit spus lucrul aceasta. Eu nu m-am lovit de un asemenea fenomen”, a declarat Ecaterina Andronescu pentru News.ro.

 

 


loading...