Liviu Puștiu a pierdut 100.000 de euro în urma incendiului de la Prosper Plaza

Cântărețul Liviu Puștiu a fost foarte afectat, din punct de vedere financiar, de incendiul izbucnit la Prosper Plaza. Manelistul avea studio chiar în clădirea respectivă.

24 mart. 2022, 15:49
Liviu Puștiu a pierdut 100.000 de euro în urma incendiului de la Prosper Plaza

Liviu Puștiu, pagubă de 100.000 de euro în urma incendiului de la Prosper Plaza. Liviu Puștiu a mărturisit că a avut un șoc când a aflat de incendiu, mai ales că el ar fi trebuit să fie acolo în acea zi. A avut mare noroc că nu a mai ajuns la studio.

„A fost mâna lui Dumnezeu. A făcut în așa fel încât să nu ajung acolo. Eu de la 14:00 la 20:00 eu aveam am sesiune de întregistări. Eu când am sesiune de înregistrări închid ușa, mă închid acolo cu colegul sau cine e, cântăm, mixăm în căști. Nu auzim nimic, nu avem contact. Eu cred că nu mai eram în viață acum”, a spus Liviu Puștiu pentru o emisiune mondenă.

Liviu Puștiu a dezvăluit că are o pagubă de 100.000 de euro, după incendiul de la Prosper Plaza.

„Nu sunt supărat. E o pierdere mare și financiară. A ars tot, nu mai am nimic, aveam scule cam de 100.000 de euro, investisem în ultima perioadă. Aveam acolo o întreagă industrie muzicală, toată istoria mea muzicală, tot ce am făcut eu din 2003 până astăzi, s-a pierdut tot, nu am salvat decât un singur stick cu 18 negative”, a mai adăugat cântărețul de manele.Dosar penal după incendiul de la centrul comercial Prosper. Cum arată zona după incendiu.

Dosar penal după incendiul de la centrul comercial Prosper

Incendiul de la centrul comercial Prosper a fost atât de puternic încât clădirea a ars în întregime. Acoperișul s-a prăbușit parțial.

A venit și un val de acuzații după incendiul devastator din Sectorul 5 al Capitalei. Intervenția pompierilor a fost îngreunată din cauza mașinilor parcate pe aleea pe care ar fi trebuit să intre autospecialele. Este o anchetă de proporții, polițiștii trebuie să stabilească acum de la ce a pornit iar specialiștii să hotărască ce se intâmplă cu cladirea carbonizata.