Liviu Teodorescu, mesajul controversat prin care şi-a lăsat fanii cu gura căscată. „Îmi scot soția la produs”

Liviu Teodorescu a încercat să facă o glumă pe seama soţiei sale, însă gestul său a fost imediat criticat de fani. Artistul a publicat o fotografie cu Iulia din ziua nunţii, însoţită de un comentariu care i-a lăsat mască pe fanii săi.

23 ian. 2022, 16:06
Liviu Teodorescu, mesajul controversat prin care şi-a lăsat fanii cu gura căscată. „Îmi scot soția la produs”

Liviu Teodorescu a vrut să destindă atmosfera pe reţelele de socializare, din dorinţa de a atrage atenţia fanilor. A vrut să facă haz de necaz de faptul că soția lui îi aduce foarte multe aprecieri pe rețelele de socializare, atunci când postează fotografii cu ea.

Aşadar, artistul a decis să publice o nouă imagine alături de Iulia, de data aceasta din ziua nunţii, scrie Wowbiz.

Ceea ce i-a surprins pe fani nu a fost neapărat imaginea cu cei doi miri, ci mai degrabă comentariul lui Liviu Teodorescu.

„Îmi scot soția la produs pe Instagram, ca să fac like-uri. Dați like ca să-mi mai treacă din vinovăție!”, a scris Liviu Teodorescu, pe contul lui de Instagram.

Citeşte şi: Liviu Vârciu, scandal uriaş într-un mall din Bucureşti. Iubita sa a asistat la circ: „Să vă ferească Dumnezeu, că-l sparg aici, în magazin”

Liviu Teodorescu, taxat de fani

Mesajul pe care Liviu Teodorescu l-a scris la adresa soției a stârnit imediat controverse. Reacțiile celor care îl urmăresc pe artist nu au întârziat să apară.

Chiar dacă majoritatea dintre ei au gustat gluma, au fost și persoane cărora li s-a părut deplasată postarea acestuia: „Ce poză, ce descriere(…)”, „Până când să o ții ascunsă. Pune-o pe TikTok, acolo se câștigă bani, nu aici!”, „Ce frumoși sunteți!”, „Hahahahaha”, au fost doar câteva dintre comentariile celor de acasă.

Citeşte şi: Sărățele cu untură, cea mai ușoară rețetă. Aperitivul fraged și gustos, de care nu te saturi niciodată