Liviu Vârciu, scandal uriaş într-un mall din Bucureşti. Iubita sa a asistat la circ: „Să vă ferească Dumnezeu, că-l sparg aici, în magazin”

Liviu Vârciu şi-a ieşit din fire după ce a mers la cumpărături într-un centru comercial din Bucureşti. Prezentatorul de la Antena 1 a scos telefonul şi a filmat tot, sub privirile îngrozite ale iubitei sale, Andra Călin.

23 ian. 2022, 14:20
Liviu Vârciu, scandal uriaş într-un mall din Bucureşti. Iubita sa a asistat la circ: „Să vă ferească Dumnezeu, că-l sparg aici, în magazin”

Liviu Vârciu a vrut să-şi cumpere un fresh de portocale de la un tonomat amplasat în centrul comercial. S-a enervat la culme, după ce a introdus mai multe bancnote de 10 lei şi nu a primit sucul dorit.

După ce aparatul i-a luat banii şi nu i-a dat sucul, Liviu Vârciu şi-a scos telefonul şi a început să filmeze mometnul în care apăsa pe buton şi nu se întâmpla nimic, potrivit Spynews.

„Mai încerc o dată. Să vă ferească Dumnezeu… să nu vorbesc urât, apăs butonul. Să vă ferească Dumnezeu, că-l sparg aici, în magazin. Îl sparg, îl sparg! Stai să vedem dacă îmi dă mie, după aia mai vrei tu”, a spus Liviu Vârciu.

După mai multe încercări, aparatul a funcționat în cele din urmă, iar actorul a primit fresh-ul de portocale pe care îl dorea.

Mai apoi, Anda Călin, iubita lui Vârciu, a vrut şi ea să-şi cumpere o băutură

„Poate își ia a mea țeapă. Ha ha ha!”, a reacționat artistul.

Citeşte şi: Ciocolata care nu îngrașă chiar există! Cum preparați cel mai gustos desert în doar 10 minute

Liviu Vârciu și Anda Călin au o relaţie de cinci ani

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu de cinci ani și au împreună o fetiță și un băiețel. Datorită faptului că Anda Călin a fost tolerantă, înțelegătoare și l-a acceptat așa cum este, căsnicia lor a funcționat și durează și în ziua de astăzi.

Citeşte şi: Carmen de la Sălciua răspunde declarațiilor controversate ale fostei soții a iubitului ei: „A ales să își asume toată vina”. Întâlnirea tensionată de la tribunal

„Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic, ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte (…) Cine a zis că într-o căsnicie e ușor? E greu, tată. Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”, a spus în urmă cu câteva luni Liviu Vârciu la „Xtra Night Show”.

Citeşte şi: Cum arată Naomi acum și cu ce se ocupă. S-a retras din showbiz şi a ajuns de nerecunscut FOTO & VIDEO