Liviu Teodorescu, pregătit să devină tată. Ce spune artistul despre momentul în care va avea primul copil: “Abia aștept”

Liviu Teodorescu este un bărbat împlinit. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui și este hotărât mai mult ca oricând să treacă la pasul următor.

18 aug. 2022, 22:23
Liviu Teodorescu, pregătit să devină tată. Ce spune artistul despre momentul în care va avea primul copil: “Abia aștept”
Liviu Teodorescu şi soţia lui, infectaţi cu Covid

Liviu Teodorescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Iulia. Relația lor a început încă din liceu, iar acum vor să treacă la următoarea etapă din viața lor. Recent artistul a mărturisit că vrea să devină tată și că abia așteaptă momentul acela.

Citește și Liviu Teodorescu, mesajul controversat prin care şi-a lăsat fanii cu gura căscată. „Îmi scot soția la produs”

Artistul în vârstă de 30 de ani, este un bărbat împlinit. Acesta se bucură de un foarte mare succes pe plan muzical, iar în viața personală lucrurile merg ca pe roate.

Dovadă stă mărturia lui cu privire la faptul că vrea să devină tată. Invitat la emisiunea online a Alexandrei Ungureanu, Liviu Teodorescu a spus că abia așteaptă să devină tată și că el împreună cu soția lui sunt în proces de creație.

‘’Da, suntem în proces de creație. Dacă se întâmplă, e foarte bine! Eu abia aștept. Sunt fiert! Abia aștept. Eu sunt cum sunt, îmi văd de treaba mea, îmi place să fiu disciplinat, să merg la studio, la concerte’’, a declarat artistul.

Totodată, el mai spune că nunta nu a schimbat nimic în relația lor. Artistul recunoaște că a cerut-o de soție pe Iulia pentru că așa a simțit și nu a fost deloc un moment forțat de împrejurări și ‘’așa trebuie’’.

”Pentru mine, este fix la fel. Nu cred că este ceva diferit. Nu am cerut-o doar pentru că așa se face. Am vrut să trăim momentul ăsta și să ne bucurăm de el. Nu a fost o presiune. A fost o decizie de-a noastră ca să fim romantici până la capăt’’, a mai spus Liviu Teodorescu.

Citește și Cătălin Scărlătescu aruncă bomba. Vrea să o aducă pe iubita lui la Chefi la Cuție: „Mi-aș dori foarte tare. Face niște salate foarte reușite”