Liviu Teodorescu și soția sa au botezat-o pe micuța Ecaterina. Petrecerea fastuoasă a avut loc la un restaurant de lux din Capitală: „Cea mai fericită zi din viața mea”

Emoții mari pentru Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia. Cuplul a botezat-o sâmbătă, 21 octombrie, pe micuța Ecaterina.

22 oct. 2023, 18:30
Liviu Teodorescu și soția sa au botezat-o pe micuța Ecaterina. Petrecerea fastuoasă a avut loc la un restaurant de lux din Capitală: „Cea mai fericită zi din viața mea”
Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, au botezat-o pe micuța Ecaterina

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, și-au botezat fetița, pe micuța Ecaterina, sâmbătă, 21 octombrie, la o biserică din Capitală. Cei doi au organizat evenimentul cu două săptămâni înainte, atunci când Liviu și Iulia au mers să facă degustarea pentru invitați, la un local de lux.

Citește și: Motivul pentru care soția lui Liviu Teodorescu a născut la 8 luni. Abia acum s-a aflat: „A căzut în fața mea”

Artistul și partenera sa au fost emoționați până la lacrimi în timpul slujbei de creștinare a micuței lor, mai ales atunci când preotul a băgat-o cu capul în cristelniță.

„Asta e cea mai emoționantă zi din viața mea. Credeam că nunta a fost, dar m-am înșelat. Nunta a fost doar un pretext pentru ce se întâmplă azi. Ecaterina, TE IUBESC, fetița mea”, a fost mesajul emoționant transmis de Liviu Teodorescu, pe Instagram.

Citește și: Liviu Teodorescu a devenit tată! Soția lui a născut o fetiță perfect sănătoasă: „Fericirea pe care o simt acum este imensă”

Artistul a postat și imagini de la fericitul eveniment. Liviu a ales să poarte o ținută casual, iar tânăra mămică a optat pentru o rochie albastră, elegantă, cu un decolteu impunător. După botez, a urmat o petrecere pe cinste alături de cei dragi, la un local de fițe, unde invitații s-au dezlănțuit pe ringul de dans.

„La meniu ca antreu se servește: somon fume cu ou de prepeliță, andivă cu guacamole și roșie, piept de rață cu portocale, bușeu cu vită, fois gras cu dulceață și creveți sotați la tigaie, pe pat de salată.

Eu nu mănânc carne, dar pește da. La main course avem: lup de mare cu creveți, risotto, sparanghel și sos de șofran cu lime”, a dezvăluit artistul, la degustarea de dinaintea petrecerii de botez.

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob sunt împreună încă din liceu. Cei doi s-au căsătorit în 2021, după 10 ani de relație, iar în iulie a venit pe lume fetia lor, Ecaterina, care le-a întregit familia.