Liviu Vârciu a aflat în sfârșit care este boala misterioasă ce l-a doborât la pat. Suferă încă din copilărie: „S-a întâmplat pe când aveam 12 ani. Am leșinat pe scaun”

Liviu Vârciu se confruntă de ceva vreme cu simptomele unei afecțiuni care l-a pus la pat pe artist. Medicii au descoperit într-un final boala care i-a dat bătăi de cap vedetei.

07 dec. 2021, 19:01
Liviu Vârciu a aflat în sfârșit care este boala misterioasă ce l-a doborât la pat. Suferă încă din copilărie: „S-a întâmplat pe când aveam 12 ani. Am leșinat pe scaun”

Livu Vârciu se luptă de aproape două săptămâni cu simptomele unei afecțiuni misterioase care l-a țintuit la pat pe bietul artist.

Vedeta a petrecut o bună parte a timpului prin spitale, iar simptomele indicau o posibilă infectare cu Sars-Cov-2. Liviu Vârciu a făcut mai multe teste Covid, care, din fericire, au eșit negative. Totuși medicii nu puteau să-și dea seama ce anume ar cauza problemele de sănătate.

Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor, la doar două zile după ce a fost externat. Cum se simte artistul

”Am stat la pat în ultimele zile de m-am săturat, vă spun sincer. Am stat fie acasă, fie prin spitale, fie ele private sau de stat. Despre analize ce să mai vorbesc? Mi-am făcut RMN la cap, analize la plămâni, o groază de teste antiCOVID-19, toate ieșite, din fericire cu rezultat negativ.

Multă vreme nu am primit un diagnostic clar. Cred că m-au văzut vreo 20 de medici, și câți medici am întâlnit, cam de tot atâtea păreri am avut parte”, a declarat Vârciu pentru impact.ro.

Liviu Vârciu: „Totul mi se trage de la o nenorocită de sinuzită”

Totuși până la urmă, medicii au descoperit afecțiunea ce i-a tot dat de furcă lui Liviu Vârciu. În urma unui RMN, artistul a aflat că de fapt simptomele sunt cauzate de sinuzită mai veche de care suferă încă din copilărie.

”Am avut ceva noroc în ultimele zile, când după un RMN făcut la Spitalul Militar, medical de acolo, o doctoriță foarte simpatică, susține că totul mi se trage de la o nenorocită de sinuzită.

M-a întrebat dacă mă confrunt cu așa ceva și am răspuns pozitiv! S-a întâmplat pe când aveam 12 sau 13 ani. Tocmai începuse povestea asta cu sinuzita și m-am dus la spital să-mi fac o puncție, care se recomandă în asemenea cazuri.

Liviu Vârciu a fost externat. Cu ce sechele a rămas: „Toate pastilele sunt în mine și nu înțeleg!”
Însă nu-mi amintesc decât că acul cu care ulmbla medicul respectiv s-a înfipt în nu știu ce centru nervos și am leșinat pe scaun.

Când mi-am revenit, nu am vrut să mai aud nici de doctori, nici de ace și am decis să duc sinuzita pe picioare!”.

Liviu Vârciu a apelat în trecut și la un leac băbesc cu castraveți de mare pentru a se vindeca de sinuzită, metodă care a fost eficientă la momentul respectiv.

”Un cumătru de-al meu a reușit să mă convingă să fac un tratament special, cu castraveți de mare.

Totul s-a petrecut acum vreo zece ani. Am zis da, dar am trecut prin momente delicate.

După ce castraveții au fost introduși în nările mele, am strănutat vreo 25 de minute de mi-au ieșit ochii din orbite.

Iar apoi am reușit să elimin o cantitate mare din infecția aia nenorocită. Și vreo zece ani nu am mai știut nimic despre prietena mea sinuzita.

Cred că va trebui să găsesc iar un timp liber să dau o fugă până la mare.

Castraveții aceia speciali nu se găsesc chiar cu una, cu două, dar am ajuns deja să cred în puterea lor de vindecare!”, spune Liviu Vârciu, pentru impact.ro.