Liviu Vârciu, mesaj dur către Nicuşor Dan şi Clotilde Armand. „Băi, nesimţiţilor, faceţi ceva!”

Liviu Vârciu a luat foc după ce stat zeci de minute blocat în trafic, pe străda care leagă cartierul Greenfield de DN1, în timp ce se deplasa spre spital, cu fetița bolnavă, motiv pentru care a transmis un mesaj dur pentru Nicuşor Dan, primar general al Capitalei, şi pentru Clotilde Armand, primăriţa Sectorului 1.

13 iun. 2023, 14:54
Liviu Vârciu, mesaj dur către Nicuşor Dan şi Clotilde Armand. „Băi, nesimţiţilor, faceţi ceva!”
Liviu Vârciu, mesaj dur către Nicuşor Dan şi Clotilde Armand. "Băi, nesimţiţilor, faceţi ceva!"

Liviu Vârciu, mesaj dur către Nicuşor Dan şi Clotilde Armand. Artistul locuiește într-un imobil separat de cartierul Greenfield, dar ca să ajungă în oraş este nevoit să meargă pe aceeaşi stradă cu câte o bandă pe sens. Până în iarnă au existat două drumuri de acces spre București, dar Romsilva l-a închis pe cel prin pădurea Băneasa după ce Primaria Generală și cea a Sectorului 1 au refuzat să achite o taxă de utilizare.

Citeşte şi: Mihai Bobonete intervine în scandalul „Greenfield”: ”Doamna Primar Clotilde Armand, vă rog să semnați blestemata aia de hârtie!”

Liviu Vârciu acuză că primăria a refuzat să plătească taxa pentru drumul din Pădurea Băneasa, iar acum cei șase mii de locuitori din Greenfield stau zilnic bară la bară pe singura stradă din cartier.

„Băi,fraților, faceți ceva cu drumul ăsta din pădure! Băi, nesimțiților din Greenfield,dacă sunteți atât de nesimțiți, sau din Primărie sau la Sectorul 1, sunt cu fiică-mea și trebuie să ajung la spital. Pentru că îi e rău. Și eu stau de 30-35 de minute în c… ăsta de cartier. Uite cum stau! Dacă avem o urgență, cum am eu acum, și trebuie să ajung la spital, ce facem? Gândiți-vă bine, toți cei care locuiți în cartierul ăsta, Greenfield! Gândiți-vă bine că poate ajungeți în situația mea că poate vi se face rău sau ceva, sau la un copil! Ce faceți? Pe unde ieșițiţi?”, a răbufnit Liviu Vârciu.

Problema redeschiderii drumului prin pădure, ca și statutul acestui drum construit în anii ’70, este pasată la nesfârșit între Primăria Generală şi Primăria Sectorului.

Citeşte şi: Nicuşor Dan intervine în scandalul privind drumul de acces prin pădurea Băneasa în cartierul Greenfield: ”Locuitorii sunt victimele unui dezvoltator care s-a grăbit să facă blocuri fără să facă și drumuri”