Liviu Vârciu a fost la un pas de căsătorie cu Jojo. A anulat nunta în ultimul moment: „Trebuia să ne cunune Horia Brenciu, am iubit-o foarte mult”

Liviu Vârciu a fost la un pas de căsătorie cu Jojo. Ambii sunt extrem de cunoscuți în showbizul autohton, însă puțină lume își mai amintește de povestea lor de dragoste, care s-a încheiat fix înainte să devină oficial o familie. Se pare că motivul despărțirii a fost din cauza actriței, care ar fi călcat strâmb.

07 ian. 2024, 18:42

Liviu Vârciu a fost la un pas de căsătorie cu Jojo. La începutul anilor 2000, cei doi au trăit o poveste de iubire ca-n filme, ce avea să ducă și la o căsătorie. Artistul și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe blondină, stabilind chiar și cine le va fi naș de cununie.

Liviu Vârciu a fost la un pas de căsătorie cu Jojo

Însă, cu puțin timp înainte de nuntă, Liviu Vârciu a trecut de la extaz la agonie în momentul în care a aflat că actrița i-a fost infidelă. Această veste l-a făcut să anuleze imediat căsătoria, căci, spunea el, nu a putut trece peste gestul făcut de Jojo.

Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo şi să ne cunune Horia Brenciu. În 2000 am cerut-o de soţie. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult. Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Eu am ţinut la ea mai mult decât ar fi trebuit!”, a mărturisit Liviu Vârciu, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu, căutată de poliție în miez de noapte: „12 polițiști erau în fața ușii”. De ce au căutat-o oamenii legii

Liviu Vârciu a dezvăluit secretul relației cu Anda Călin

Liviu Vârciu a dezvăluit secretul relației cu Anda Călin, cu care se iubește de șapte ani. Actorul mărturisește că ei nu se ascund în spatele unor măști și încearcă să trateze totul cu umor și ironie. Ocupat mai tot timpul cu filmările, vedeta încearcă pe cât posibil să acorde timp de calitate și familiei lui.

De la ea am învățat să fiu ironic. Noi asta facem ca să supraviețuim și să fim un cuplu care încă rezistă după 7 ani. Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături, avem și noi discuțiile noastre, avem și noi iubirile noastre, dar le avem pe ale noastre acasă.

S-au despărțit cei de care spuneați că se iubesc foarte mult. Noi nu am jucat în rol, suntem la fel în public, în viață și pe Youtube, că am și canal unde pun momente din familia mea. Suntem la fel de funny și de mișto, ăsta e secretul, să nu joci un rol că s-ar putea să-l joci prost.

Eu înțeleg, îmi reproșează. Cred că orice femeie ar reproșa, dar sunt plecat tot pentru ei, nu pentru mine. Sunt la filmări pentru că suntem mulți, avem o casă mare, trăim bine și cât pot să fiu la filmări, o să fiu. Termin filmările pe la 7 și stau cu ai mei. În weekend o iau cu mine, lăsăm copiii la mama și merge cu mine la evenimente. Încă nu am ajuns în stadiul de reproș”, a spus Liviu Vârciu la Antena Stars.