Liviu Vârciu a rămas perplex când a văzut factura la gaz. Cântărețul a început să facă economii

Vin vremuri din ce în ce mai grele pentru români, inclusiv pentru vedetele de pe TV. Liviu Vârciu de exemplu, a rămas perplex când a văzut factura la gaze. 

30 aug. 2022, 20:37
Liviu Vârciu a rămas perplex când a văzut factura la gaz. Cântărețul a început să facă economii

Liviu Vârciu a primit o factură la gaze în valoare de 5.500 de lei, motiv pentru care a stabilit să strângă cureaua, îndemn pe care și Ursula von der Leyen, șefa Comisiei Europene, l-a transmis cetățenilor europeni.

„Mi-am pus panouri fotovoltaice pe casă, o să vedeți la final cât îmi venea curentul și cât îmi vine acum, mi-au venit gazele 55 de milioane. Păi să mă…”, a declarat Liviu Vârciu, potrivit SpyNews.

În prezent, Liviu Vârciu face economii și pentru a lansa un nou film.

„Cu filmul, momentan, lucrez la buget, pentru că trebuie să strâng bani, vreau să fac o nebunie de film, să fac ce nu a fost făcut până acum. Toate merg bine!”, a mărturisit Liviu Vârciu, pentru Antena Stars.

Persoane publice din România precum Cosmin Seleși, Anca Dinicu, Paula Chirilă sau Dorian Popa au jucat în primul film al lui Liviu Vârciu. Costurile de producție ale cântărețului de manele și muzică lăutărească s-au ridicat la câteva sute de mii de euro.

 

Avertisment apocaliptic de la Ursula von der Leyen, pentru toţi cetăţenii Europei

 

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a avertizat la începutul lunii asupra unei escaladări a crizei energetice din cauza disputei cu Moscova, pe fondul sancţiunilor adoptate din cauza invaziei ruse din Ucraina.

„Întrucât Rusia a suspendat deja parţial sau integral aprovizionarea cu gaz către 12 state membre UE, trebuie să ne pregătim cu toţii pentru situaţia cea mai rea”, a declarat Ursula von der Leyen într-un interviu pentru ziarul spaniol El Mundo.

Ursula von der Leyen a cerut cetățenilor europeni să strângă cureaua în privința consumului de energie, din moment ce Bruxellesul a stabilit să joace anti-Rusia. Oficialul Comisiei Europene a oferit propriul exemplu. Politicianul german a jurat că nu mai folosește gaz.

„Acasă folosim o pompă de căldură geotermală, instalată de părinții mei în urmă cu aproximativ 30 de ani”, a declarat președinta Comisiei Europene.