Liviu Vârciu, ameninţat de impresarul lui Salam: Îi rup capul! Cum îşi permite să mă facă incult

Florin Bamboo, impresarul din Spania al lui Florin Salam, este foc si para pe Liviu Varciu, dupa ce acesta i-a transmis “sa stea cu incultii” lui, si il avertizeaza pe acesta ca o sa-i para rau pentru ce a spus.

03 mart. 2014, 10:37
Liviu Vârciu, ameninţat de impresarul lui Salam: Îi rup capul! Cum îşi permite să mă facă incult

Florin Bamboo declara saptamana trecuta ca Liviu Varciu este un dezastru din punct de vedere muzical, dupa ce anterior acesta anuntase ca va canta din nou. Varciu a replicat dur si i-a transmis lui Florin sa ramana alaturi de incultii lui si sa nu se mai bage in seama aiurea, iar impresarul a luat foc. Potrivit cancan.ro, acesta este decis sa vina in tara si sa-l puna la punct pe fostul sot al Adelinei Pestritu.

„O sa vin in tara si o sa discut cu pustulica asta, ca e prea obraznic. Ii rup capul, sa-l vezi ce fuge cand o sa ma vada. Cum isi permite sa ma faca incult. Eu sunt spartan, am facut zece ani arte martiale, daca ii dau un bobarnac lui Varciu cade jos. Nu o sa ma pun la mintea lui, ca n-ar mai ramane intreg.  O sa-l mangai usor cu palma. Sunt impresar, imi permit sa-mi dau cu parerea despre muzica, insa el de unde stie ca sunt incult. Vedem cine pe cine”, spune Florin Bamboo.

Citeşte şi: Liviu Vârciu, SCANDAL MONSTRU în mall cu iubita. Oamenii s-au uitat ca la circ fără să intervină