Liviu Vârciu, clipe de coșmar în Maldive. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul în vacanță: „M-ați înjurat rău de tot. Ia uitați-vă”

Liviu Vârciu a plecat alături de iubita sa, Anda, într-o vacanță de vis în Maldive. Prezentatorul a avut parte de o surpriză neplăcută aici.

30 ian. 2023, 13:22
Liviu Vârciu, clipe de coșmar în Maldive. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul în vacanță: „M-ați înjurat rău de tot. Ia uitați-vă”
Liviu Vârciu s-a trezit cu fața umflată în Maldive

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de la noi, reușind mereu să rămână în atenția publicului. Acesta este foarte activ pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui.

Liviu Vârciu, vacanță de coșmar în Maldive

Liviu Vârciu și iubita lui, Anda Călin, au petrecut o vacanță de vis în Maldive, care totuși a luat o întorsătură neplăcută. Prezentatorul s-a trezit cu fața umflată de la curent, acest lucru fiind foarte vizibil. Acesta le-a povestit fanilor că s-a ajuns la asta deoarece, fiind foarte cald, a pornit aerul condiționat și l-a lăsat să funcționeze toată noaptea. A doua zi a fost un coșmar pentru Vârciu.

Citește și: Anda Adam a răbufnit după ce a fost acuzată de fani că își modifică pozele: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit de creier. Filtrul nu îți schimbă fizionomia”

„Să vă povestesc. Azi-noapte mare căldură, mare, mare. Stăteam eu așa și am zis să dau drumul la aerul condiționat. Am luat telecomanda și am dat să se stingă în 30 de minute. M-am culcat la 12. Pe la 5 și 20 se trezește doamna, aerul mergea.

M-am trezit și eu la 8… M-am umflat tot, am atâta capul. M-ați înjurat rău de tot. Ia uitaț-vă”, a spus Liviu Vârciu, pe Instagram.

Liviu Vârciu s-a trezit cu fața umflată în Maldive

Pe lângă faptul că fața acestuia s-a umflat, a început să se și învinețească, lucru care l-a speriat pe prezentator. Iubita lui nu pare să fie foarte îngrijorată și se bucură din plin de vacanță.

„Dacă erați îngriorați, să fiți, că nu m-am dezumflat prea mult și am impresia că acum încep să mă umflu și mai tare. Doamna e îngriorată tare. N-are nicio treabă.

Ori m-a bătut doamna, eu am simțit ceva aseară, eram și obosit, că uite, începe să se și înnegrească pe aici”, a mai spus Liviu Vârciu.

Citește și: Jorge a mărturisit de ce i-a fost infidel soției: „Bărbatul nu înșală pentru că iubita nu se ridică la falsele standarde ale lui. Problema este la el”