Liviu Vârciu, declaraţie bombă după despărţirea de Anda Călin: Nu-mi mai trebuie dragoste, nu-mi mai trebuie nimic

Liviu Vârciu pare destul de hotărât în privința planurilor de viitor pe care le are. În cadrul unei scurte declarații în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, Vârciu a vorbit și despre viața lui sentimentală, pentru prima oară de la despărțirea de Anda Călin.

RomaniaTV.net
28 aug. 2018, 11:37
Liviu Vârciu, declaraţie bombă după despărţirea de Anda Călin: Nu-mi mai trebuie dragoste, nu-mi mai trebuie nimic

Anda Călin și Liviu Vârciu s-au despărțit în iulie, la o scurtă perioadă după ce și-au creștinat fetița, pe micuța Anastasia, însă în tot acest timp cei doi au refuzat să facă prea multe declarații publice despre acest eveniment. Ruptura dintre ceu doi se pare că nu a fost uşor de suportat de niciunul din ei. Liviu Vârciu pare dezamăgit de tot ce înseamnă relații de dragoste declarând recent că nu îi mai trebuie nici nuntă, nici dragoste.

„Nu-mi mai trebuie nuntă, nu-mi mai trebuie dragoste, nu-mi mai trebuie nimic…Vreau doar să muncesc să aibă fetele mele tot ce își doresc, să fiu puternic și să pot să le țin pe toate”, a declarat artistul.

Şi Anda Călin a vorbit despre perioada deloc ușoară prin care trece în acest moment.

„Sunt bine, dar nu am fost niciodată atât de rău încât să fiu doborâtă la pământ. Sunt bine, sunt fericită, sunt liniştită. Când copilul meu îmi zâmbeşte s-a terminat orice durere acolo. Noi vorbim (n.r. cu Liviu Vârciu). Este normal să vorbim despre orice subiect. Am fost prieteni şi apoi am fost iubiţi. Avem o relaţie frumoasă. Dacă am o problemă ştiu că pot să mă duc fără nicio grijă la el şi el la mine la fel”, a dezvăluit Anda Călin pentru Antena Stars.