Liviu Vârciu, dezvăluiri impresionante despre relația cu Anda Călin. A recunoscut tot: „Sunt un om dificil, nervos. Am avut foarte multe cumpene”

Liviu Vârciu a făcut măturisiri fără perdea pentru Antena Stars, despre relația cu soția sa, Anda Călin. Artistul a recunoscut că mariajul nu este un lucru ușor.

09 sept. 2021, 11:00
Liviu Vârciu, dezvăluiri impresionante despre relația cu Anda Călin. A recunoscut tot: „Sunt un om dificil, nervos. Am avut foarte multe cumpene”

Liviu Vârciu

și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani, iar în urma acestei relații au rezultat și doi copii.

Inițial, cuplul a avut difiultăți la începutul relației, iar la un moment dat, au ajuns chiar să să se despartă. Artistul a dezvăluit că relația dintre ei este mai armonioasă ca niciodată și fiecare face eforturi pentru a gestiona caracterul celuilalt.

Liviu Vârciu și Anda Călin au o relație de cinci ani, iar împreună au devenit și părinții a doi copii: un băiețel și o fetiță, care zi de zi îi fac cei mai fericiți.

Actorul a precizat că tânăra e extrem de inteligentă și a reușit în toți acești ani să-l schimbe total, să devină o altfel de persoană, deși la începutul relației au întâmpinat și probleme.

”Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic, ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte (…) Cine a zis că într-o căsnicie e ușor? E greu, tată. Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”, a spus Liviu Vârciu la Xtra Night Show, potrivit SpyNews.

Liviu Vârciu: ”Nu am înșelat-o, nu mă înșeală. Cum să ai amantă?”

Liviu Vârciu a mărturisit că în ciuda dfiultăților pe care le-au întâmpinat, cei doi au rămas fideli unul altuia, chiar dacă au ajuns de câteva ori și la despărțire.

Actorul mărturisește că dacă mulți au crezut că se vor despărți definitiv, ei bine lucrurile nu stau deloc așa, iar dacă la alte cupluri relația se degradează cu trecerea anilor, la Liviu Vârciu lucrurile stau mult mai bine de la o zi la alta.

”Avem cinci ani de zile de când suntem împreună, nu am înșelat-o, nu mă înșeală. Cum să ai amantă? Eu n-am nervi pentru ea, să mai am încă una….Ea a mea, am găsit-o, e frumoasă (…) Noi am avut foarte multe cumpene de relație, dar suntem din ce în ce mai bine. Noi nu suntem din ce în ce mai rău, suntem din ce în ce mai bine”, a mai spus Liviu Vârciu la Antena Stars.


loading...
Partenerii noștri