Liviu Vârciu, prima fotografie cu fiul său de un an. Micuțul îi calcă pe urme tatălui. „Pianist clar”

Liviu Vârciu l-a ținut pe fiul său și al Andei Călin, partera sa, departe de ochii curioșilor. Acum, după mai bine de un an, artistul a postat primele fotografii cu micuțul.

20 iun. 2021, 10:02

Liviu Vârciu l-a ținut pe fiul său și al Andei Călin, partera sa, departe de ochii curioșilor. Acum, după mai bine de un an, artistul a postat primele fotografii cu micuțul.

Fanii au fost fermecați din primele momente. Se pare că micuțul îi calcă pe urme tatălui. Liviu Matei a fost filmat în timp ce cânta la pian, semn că de mic se pregătește pentru o carieră artistică.

„Pianist clar”, a scris Liviu Vârciu în dreptul imaginilor cu fiul lui și al Andei Călin.

Liviu Vârciu şi-a găsit liniştea alături de Anda Călin, cu care are doi copii, o fetiţă de aproape patru ani şi un băieţel, ce a venit pe lume în urmă cu aproximativ un an.

Drama prin care a trecut Anda Călin

În urmă cu 6 ani, Anda Călin a trecut printr-o adevărată dramă. Mai exact, iubita lui Liviu Vârciu și-a pierdut tatăl, iar acesta este unul dintre subiectele despre care nu prea a vrut să discute, de-a lungul timpului. Cu toate acestea, la scurt timp de la momentul tragediei, bruneta a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, în care îi adresa tatălui său cuvinte emoționante și frumoase.

„Te iubesc, tăticule şi te voi iubi cu fiecare zi ce trece tot mai mult, pana la cer la tine si înapoi. ..stai nu, e prea puţin, mai bine pana la INFINIT, cum ne ziceam noi când mă cuprindeai în braţele tale puternice şi îmi dadeai senzaţia ca niciun rău nu mă poate atinge, atât timp cât tu mă ţii strâns acolo. De ce mi-a dat drumul?” a scris Anda Călin, pe pagina ei de Facebook, acum ceva timp.

 


loading...
Partenerii noștri