Liviu Vârciu, făcut praf de fiica sa cea mare: „Nu e cum pare la TV!”. Dezvăluiri ŞOCANTE: cum a fost umilită de artist!

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, și mama sa, Ami Teiceanu, se vor muta la Barcelona. Fata în vârstă de 17 ani este decisă să urmeze cursurile unei facultăți de actorie în capitala Cataloniei.

01 nov. 2019, 16:41
Liviu Vârciu, făcut praf de fiica sa cea mare: „Nu e cum pare la TV!”. Dezvăluiri ŞOCANTE: cum a fost umilită de artist!

Ami Teiceanu așteaptă cu nerăbdară să înceapă noul capitol din viața sa și a fiicei pe care o are dintr-o relație anterioară cu Liviu Vârciu.

„Carminei îi place mult Barcelona și cred că este locul ideal, în care ar putea avea un viitor mai bun și unde unde își va putea împlini visurile, treptat”, a mărtuirsit Ami Teiceanu.

Ce spune Anda Călin despre împăcarea cu Liviu Vârciu. „Doamne ajută să rămâna aşa”

Carmina a vorbit și despre relația cu tatăl ei, Liviu Vârciu, una departe de a fi perfectă.

„În ciuda aparenţelor, relaţia mea cu tata nu este una tocmai lapte şi miere, aşa cum ştie toată lumea. Cel puţin cu mine tata mereu a fost mai indiferent şi mai rece. În momentul de faţă, nu l-am văzut de un an şi două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar… Ştiu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu şi nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relaţia aceea care apărea la televizor. Când eram mai mică, obişnuiam să nu zic nimic, deoarece nu voiam să îl pun într-o lumină proastă, dar acum, având în vedere că, în 7 luni, împlinesc 18 ani, văd altfel lucrurile şi nu are rost să tac pentru cineva căruia nu-i pasă. În contradictoriu cu ceea ce spune el, eu nu am avut niciodată parte de o vacanţă din partea lui, de un cadou de Crăciun sau de afecţiune”, a spus Carmina.

TRAGEDIA DIN SHOWBIZ. Fratele lui Liviu Vârciu a murit într-un accident rutier FOTO

„Tata a început să mă susţină financiar de 6 ani, cu 2.000 de lei lunar. Până acum 6 ani, nu ne-a susţinut nici pe mine şi nici pe mama financiar, vreodată. El se pricepe foarte bine să fabuleze şi să mintă, şi, deşi este tatăl meu, nu mai pot păstra tăcerea despre aceste lucruri, pentru că mi se pare penibil deja ce face”, a mai mărturisit fata cea mare a artistului, conform revistei VIVA!.