Liviu Vârciu, incident neplăcut cu patrupedul. Vedeta și animalul de companie nu se înțelegeau deloc

Liviu Vârciu iubește foarte mult animalele, iar relația dintre el și câinele său din rasa Cane Corso, Ares, este una specială.

05 ian. 2023, 10:43

Liviu Vârciu a apelat la ajutorul unuia dintre cei mai buni istructori canini, Mihai Nae, deoarece a trecut prin situații complicate cu Ares. Câinele, încăpățânat ca stăpânul său, a distrus pe lângă curte și două ceasuri foarte scumpe.

Dresorul a făcut minuni cu patrupedul, iar acum este nedespărțit de Liviu Vârciu, acesta din urmă fiind tare mândru. Mihai Nae a dezvăluit fanilor peripețiile pe care vedeta le-a avut cu prietenul său blănos. Și Pepe a contribuit la relația dintre cei doi, el fiind cel care l-a îndrumat pe Liviu.

Citește și: Probleme de sănătate pentru Liviu Vârciu. Ce diagnostic i-au pus medicii: „M-a rupt, sunt praf!”

„Acum aproape doi ani l-am cunoscut pe Liviu Vârciu, care m-a contactat la îndemnul lui Pepe. Era supărat pe Ares pentru că nu îl asculta deloc. Ares este un nebun de Cane Corso, dar și un exemplar superb, care i-a distrus curtea, a reușit să îi distrugă și vreo două ceasuri.

Plimbările erau aventuri reale, demne de a face o comedie de succes. Se dădeau lupte, se mușcau unul pe celălalt. Pepe îmi este unul dintre prietenii de suflet care mi-a spus că o să mă distrez tare cu cei doi. Totuși, nu am crezut că va fi așa. E greu de explicat cât de amuzante erau telefoanele de disperare ale lui Liviu, când îl supăra superbitatea de cățel”, a povestit Mihai Nae, pentru ciao.ro.

Citește și: Trauma prin care a trecut Otilia Bilionera: „Am avut hemoragie internă şi era să mor”

După ce Ares a fost dresat, lucrurile s-au schimbat radical, câinele dobândind un comportament exemplar.

„Cu timpul am reușit să potolim cățelul și încă muncim ca relația dintre ei să fie una echilibrată.

Am planuri pentru următorul an. Și spun acum pentru prima dată. Sunt sigur că în următorul an Ares va avea titlul de campion România. Acum Liviu se bucură de un cățel care merge la pas și execută comenzile elementare de șezi, culcat. Am reușit performanța de a-l convinge pe Ares să îl aștepte în fața magazinului, dar să facă și pază în curte”, a adăugat dresorul.