Trauma prin care a trecut Otilia Bilionera: „Am avut hemoragie internă şi era să mor”

Trauma prin care a trecut Otilia Bilionera. Chiar dacă acum are o carieră de succes şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, care se poate finaliza printr-o căsătorie, cântăreaţa a trecut prin momente foarte grele, în care a fost la un pas să îşi piardă viaţa.

05 ian. 2023, 08:48
Trauma prin care a trecut Otilia Bilionera: „Am avut hemoragie internă şi era să mor”
Trauma prin care a trecut Otilia Bilionera

Trauma prin care a trecut Otilia Bilionera. Chiar dacă are doar 30 de ani, artista a trecut prin foarte multe experiențe, din păcate, multe dintre ele neplăcute. A trecut prin multe momente dificile în viața ei, dar cel mai greu a avut loc în Turcia, când era la un pas să își piardă viața și nimeni nu a fost lângă ea.

Citeşte şi: Otilia Bilionera vrea să devină mamă: „Mă simt pregătită, am 30 de ani”

Trauma prin care a trecut Otilia Bilionera

Eu am trecut prin multe. Una dintre ele este cea cu managerul, dar nu o să spun acuma că am fost mințită și furată și așa. Cred că cea mai mare traumă a mea pe care am trăit-o și în urma căreia am rămas cu atacuri de panică, încă mai cer ajutorul specialistului, psihiatrului este atunci când am avut o hemoragie internă și era să mor.

Fiind singură în Turcia și neavând pe nimeni cu mine, întotdeauna când mă simt rău încep să intru în panică, pentru că mă gândesc să nu retrăiesc acele momente, au fost foarte traumatizante pentru mine.„, a declarat Otilia Bilionera, pentru Wowbiz.ro.

Otilia Bilionera se iubește cu un turc și deja bat clopotele pentru nuntă. Cântăreața a dezvăluit că deși e un eveniment extrem de fericit, ea nu e prea încântată, ba chiar spune că e speriată de ce urmează.

Am vrut să țin secret, să uimesc pe toată lumea. S-a întâmplat totul foarte repede și sunt și eu luată așa prin surprindere, nu știu ce se întâmplă. Într-adevăr se vorbește despre nuntă, nu îmi vine să cred că se întâmplă.

Deocamdată sunt într-o relație, dar se vorbește că s-ar putea să mă mărit. Când aud de măritiș, încep să… Îmi place să fiu cu cineva ca și cum aș fi măritată, dar totuși să nu fiu legată de tot. Mă sperie ce-i drept, nu-mi place. Nu-mi plac nici nunțile, dar va trebui să le fac într-o zi. Cred că e timpul.„, a mai spus Otilia Bilionera, pentru sursa menţionată mai sus.