Liviu Vârciu, panicat de război. Mesajul transmis de prezentator: „Urăsc ceea ce se întâmplă”

Liviu Vârciu, panicat de război. De când Rusia a invadat Ucraina, tot mai multe vedete au sărit în ajutorul celor refugiaților ucraineni și toată lumea vorbește despre situația actuală. Prezentatorul i-a sfătuit pe fanii săi să se bucure de viață.

05 mart. 2022, 13:41
Liviu Vârciu, panicat de război. Mesajul transmis de prezentator: „Urăsc ceea ce se întâmplă”
Liviu Vârciu, panicat de război

Liviu Vârciu, panicat de război. Prezentatorul TV le-a mărturisit fanilor că, privind la tot ce se întâmplă acum, ar trebui să ne dăm seama cât de fericiți eram, de fapt, când ne plângeam de lucruri mărunte.

Citeşte şi: Liviu Vârciu a aruncat bomba pe Instagram! „Țin să vă anunț că relația noastră s-a terminat!”

Liviu Vârciu, panicat de război

Totodată, Liviu Vârciu i-a sfătuit pe fanii săi să se bucure de viață și să lase în urmă toate problemele, că nu se știe niciodată când vine o asemenea catastrofă peste noi.

Bă, nu e normal ce se întâmplă. Nu e normal să fie unu nebun și să mă țină în stresul ăsta. Acum vă dați seama că noi chiar nu aveam nicio problemă și că eram fericiti.

Acum, când bate războiul la ușă, realizăm ce viață frumoasă aveam noi, de fapt. Urăsc ceea ce se întâmplă. Hai să fim optimiști, o să fie bine!„, este mesajul transmis de Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor

Liviu Vârciu a ajuns din nou pe mâna medicilor, unde s-a și filmat și de unde şi-a informat fanii virtuali cu ce probleme medicale se confruntă.

Vedeta Antenei a dezvăluit că de câteva zile are dureri îngrozitoare de spate și a considerat că este momentul potrivit să facă câteva investigații amănunțite, precum un RMN.

Prezentatorul TV a sxplicat şi care sunt problemele care l-au trimis la doctori! „Haha, aparat nou, oameni vechi. Bine, nu sunt chiar așa vechi, dar trebuie să mă consult puțin. De la prea multă dragoste în picioare mă cam doar spatele. Glumesc! Mă doare spatele că am ridicat ceva. Am venit să mă verific și eu acum”, a spus Liviu Vârciu.