Ce avere a strâns Dan Negru în 25 de ani de televiziune şi de ce a fost catalogat ca fiind zgârcit: „Nu am o problemă cu asta, dimpotrivă”

După 25 de ani petrecuţi în televiziune, Dan Negru, „Regele neîncoronat al audiențelor”, a strâns o avere considerabilă. Cu toate astea, realizatorul TV este peste măsură de chibzuit, într-atât de chibzuit încât i s-a şi dus vorba că ar fi zgârcit.

09 mai 2023, 17:23
Ce avere a strâns Dan Negru în 25 de ani de televiziune şi de ce a fost catalogat ca fiind zgârcit: „Nu am o problemă cu asta, dimpotrivă”

Dan Negru nu este, însă, deranjat că este considerat zgârcit, dar preferă cuvântul „cumpătat”. Ba, chiar, a explicat ce a stat la baza acestei catalogări.

Sunt mai degrabă cumpătat, dar termenul ăsta are înțelesuri diferite. Acum vreo 20 de ani am avut colegi care, cu banii câștigați, și-au cumpărat mașini la mâna a doua. Eu eram zgarcitul care și-a bagat banii în ‘cărămizi’. De atunci vorba… și nu am probleme cu asta, dimpotrivă”, a spus Dan Negru pentru kanald.ro.

Ce avere a strâns Dan Negru în 25 de ani de televiziune

Dan Negru recunoaşte că a câştigat bine de când a intrat în televiziune şi spune că aceasta este normalitatea.

Termenul ‘bogat’ are grade diferite de comparație, dar nu sunt ipocrit ca să spun ca nu am câștigat din televiziune. Lumea televiziunii ar fi lipsită de relevanță, dacă un prezentator care, de 25 de ani, prezintă producţii ce au fost mereu în topul audienţelor ar spune că nu a câștigat de pe urma acestor performanțe„, adaugă realizatorul Kanal D.

Citeste si Dan Negru, profund dezgustat de starea avansată de degradare în care se află Palatul Brukenthal din Avrig: „Noi am pus drujba pe palatele noastre”

Cum şi-a investit Dan Negru banii câştigaţi în televiziune

Românii au o vorbă: Câştigi mult, cheltui mult. Nu i se aplică, însă, realizatorului TV. Spune că îşi investeşte veniturile astfel încât să aibă tot timpul de câştigat. Nu a ales, însă, să investească în producţii de televiziune, aşa cum nici alţi colegi de breslă nu au făcut-o.

Investițiile mele nu au avut de-a face cu lumea televiziunii. România e una dintre puţinele tări din lume unde oamenii de TV nu au investit în bresala lor și asta ar trebui să ne pună pe gânduri. Dar am liniștea financiară de a face formatele TV care-mi plac și de a le refuza pe cele care nu-mi sunt pe plac(…) Cărămizile astea îmi dau liniștea sa fac televiziune din plăcere, fără presiune”, a mai adăugat prezentatorul Kanal D.

Citeste si Dan Negru, avertisment după atacurile din Serbia: „O să activeze și alți nebuni! Este paradisul armelor de foc”