Liviu Vârciu s-a reprofilat. Ce ocupaţie şi-a găsit în plină pandemie de coronavirus: „Dacă aveţi nevoie, sunaţi-mă! Vin la domiciliu”

În plină pandemie de coronavirus, Liviu Vârciu s-a reprofilat. Artistul a făcut anunțul pe reţelele de socializare, iar fanii au reacţionat imediat.

RomaniaTV.net
04 mai 2020, 17:07

Liviu Vârciu s-a apucat să zugrăvească în casă și le-a mărturisit fanilor că s-a ”reprofilat”. Ce-i drept, simpaticul prezentator s-a transformat într-un adevărat meseriaș.

Ce spune Anda Călin despre împăcarea cu Liviu Vârciu. „Doamne ajută să rămâna aşa”

”Pe vreme de criză, te reprofilezi! Dacă aveți nevoie de un meșter, sunați-mă! Vin la domiciliu, zidar, faianțar, gresie încă nu am pus. Da, vin!”, a declarat cântărețul în filmulețul postat pe Instastory.

Liviu Vârciu, făcut praf de fiica sa cea mare

Carmina a vorbit și despre relația cu tatăl ei, Liviu Vârciu, una departe de a fi perfectă.

TRAGEDIA DIN SHOWBIZ. Fratele lui Liviu Vârciu a murit într-un accident rutier FOTO

În ciuda aparenţelor, relaţia mea cu tata nu este una tocmai lapte şi miere, aşa cum ştie toată lumea. Cel puţin cu mine tata mereu a fost mai indiferent şi mai rece. În momentul de faţă, nu l-am văzut de un an şi două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar…

Ştiu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu şi nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relaţia aceea care apărea la televizor. Când eram mai mică, obişnuiam să nu zic nimic, deoarece nu voiam să îl pun într-o lumină proastă, dar acum, având în vedere că, în 7 luni, împlinesc 18 ani, văd altfel lucrurile şi nu are rost să tac pentru cineva căruia nu-i pasă.

În contradictoriu cu ceea ce spune el, eu nu am avut niciodată parte de o vacanţă din partea lui, de un cadou de Crăciun sau de afecţiune„, a spus Carmina.