Liviu Vârciu și Anda Călin pregătesc „evenimentul anului”: „O să facem ce nu am făcut până acum niciodată”

Liviu Vârciu a făcut anunțul mult așteptat, artistul se va însura cu Anda Călin, după cinci ani de relație, iar nunta se preconizează a fi evenimentul anului.

16 sept. 2021, 20:14
Liviu Vârciu și Anda Călin pregătesc „evenimentul anului”: „O să facem ce nu am făcut până acum niciodată”

Liviu Vârciu se va însura cu Anda Călin, după cinci ani de relație. Artistul a hotărât să facă nunta vineri, 17 septembrie, la un restaurant de lux din București.

„O să vedeţi vineri ce se va întâmpla. De fapt o să fie evenimentul anului. Eu împreună cu echipa mea o să facem ce nu am făcut până acum niciodată”, a spus Nicușor Stan, patronul sălii de eveniment, unde Liviu Vârciu va face nunta.

Prezentatorul TV  a degustat meniul pe care îl va oferi invitaților. Cei prezenți la eveniment vor avea parte de cele mai delicioase preparate.

Liviu și-a achiziționat și un costum foarte special pentru ziua cea mare. Artistul se căsătorește cu Anda Călin, după 5 ani de relație. Cei doi au împărțit și bune și rele, iar acum au decis că este momentul să facă și nunta.

Liviu Vârciu, dezvăluiri impresionante despre relația cu Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin

trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani, iar în urma acestei relații au rezultat și doi copii.

Inițial, cuplul a avut difiultăți la începutul relației, iar la un moment dat, au ajuns chiar să să se despartă. Artistul a dezvăluit că relația dintre ei este mai armonioasă ca niciodată și fiecare face eforturi pentru a gestiona caracterul celuilalt.

Liviu Vârciu și Anda Călin au o relație de cinci ani, iar împreună au devenit și părinții a doi copii: un băiețel și o fetiță, care zi de zi îi fac cei mai fericiți.

Actorul a precizat că tânăra e extrem de inteligentă și a reușit în toți acești ani să-l schimbe total, să devină o altfel de persoană, deși la începutul relației au întâmpinat și probleme.

”Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic, ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte (…) Cine a zis că într-o căsnicie e ușor? E greu, tată. Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”, a spus Liviu Vârciu la Xtra Night Show, potrivit SpyNews.

Liviu Vârciu: ”Nu am înșelat-o, nu mă înșeală. Cum să ai amantă?”
Liviu Vârciu a mărturisit că în ciuda dfiultăților pe care le-au întâmpinat, cei doi au rămas fideli unul altuia, chiar dacă au ajuns de câteva ori și la despărțire.

Actorul mărturisește că dacă mulți au crezut că se vor despărți definitiv, ei bine lucrurile nu stau deloc așa, iar dacă la alte cupluri relația se degradează cu trecerea anilor, la Liviu Vârciu lucrurile stau mult mai bine de la o zi la alta.

”Avem cinci ani de zile de când suntem împreună, nu am înșelat-o, nu mă înșeală. Cum să ai amantă? Eu n-am nervi pentru ea, să mai am încă una….Ea a mea, am găsit-o, e frumoasă (…) Noi am avut foarte multe cumpene de relație, dar suntem din ce în ce mai bine. Noi nu suntem din ce în ce mai rău, suntem din ce în ce mai bine”, a mai spus Liviu Vârciu la Antena Stars.