Livrator de mâncare, prins drogat în trafic în Bucureşti: „Da, frate, dar eu am comandă, se răceşte comanda în maşină”

Poliţiştii Brigăzii Rutiere Bucureşti au depistat în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru persoane care se aflau la volan după ce consumaseră alcool sau substanţe psihoactive, dar şi un bărbat care conduea cu 135 km/h pe un sector de drum unde limita de viteză era de 50 km/h. În urma acţiunilor poliţiştilor au fost aplicate 61 de amenzi şi au fost reţinute 11 permise.

23 ian. 2022, 16:27
Livrator de mâncare, prins drogat în trafic în Bucureşti: „Da, frate, dar eu am comandă, se răceşte comanda în maşină”

Livrator de mâncare, prins drogat în trafic în Bucureşti. S-a întâmplat noaptea trecută în timpul unei razii pe străzile Capitalei.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani conducea maşina pe o stradă din sectorul 2, aflându-şi sub influenţa drogurilor. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest s-a stabilit că aceasta consumase cannabis, fiindu-i deschis dosar penală.

Citeşte şi: Şoferi băuţi şi drogaţi, prinşi de poliţişti în Bucureşti. Hoţ de maşină, prins în flagrant

Bărbatul i-a spus polițistului care îl oprise că se răceşte mâncarea, iar clientul îl va reclama.

„Da frate, dar eu am comanda, se răceşte comanda în maşină. Lasă-mă și pe mine să ducem comanda că ne face ăla reclamaţie”, i-a spus şoferul drogat agentului.

Citeşte şi: Revoltător! Polițistul din Buzău, care a mers drogat la prostituate, a ucis de fapt o tânără într-un accident rutier. Ofițerul NU a fost sancționat!


loading...
Partenerii noștri