Revoltător! Polițistul din Buzău, care a mers drogat la prostituate, a ucis de fapt o tânără într-un accident rutier. Ofițerul NU a fost sancționat!

Polițistul din Buzău, care a mers drogat la prostituate fără să plătească, a spulberat mortal o tânără de 21 de ani într-un accident rutier, în 2018.

18 ian. 2022, 20:01
Revoltător! Polițistul din Buzău, care a mers drogat la prostituate, a ucis de fapt o tânără într-un accident rutier. Ofițerul NU a fost sancționat!

Polițistul din Buzău, care este cercetat penal după ce a beneficiat de serviciile unei prostituate, iar apoi a plecat fără să plătească, a mai comis o faptă în 2018, care a rezultat moartea unei tinere în vârstă de 21 de ani.

Tragedia din 2018 s-a petrecut în timp ce ofițerul circula cu o viteză de peste 160 km/h și s-a izbit brusc de un podeț în localitatea Dumbrăveni, pe DN2. Tatiana, tânăra care visa să ajungă asistentă medicală a murit pe loc lângă prietenul ei.

Femeia din Buzău care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist pe motocicletă a fost condamnată la peste 9 ani de închisoare cu executare

Polițistul a fost și el rănit grav și a ajuns la spital, internat la terapie intensivă. Potrivit medicilor, diagnosticul a fost de traumatism cranio-cerebral pe plagă scalpată parietală stângă, traumatism coloană cervicală, abdomen, pelvis și torace.

În mod halucinant pentru uciderea tinerei de 21 de ani polițistul este cercetat penal, însă nicio măsură nu a fost luată împotriva sa, până la acest moment, după aproape patru ani de zile de la tragedie.

Pentru că prezenta halenă etanolică, polițiștii rutieri au solicitat atunci să îi fie recoltate probe biologice, iar în urma rezultatelor s-a aflat că bărbatul consumase alcool. El ar fi recunoscut, iniţial, în faţa anchetatorilor că s-a urcat băut din cauza unui eșec amoros.

Surse din anchetă spun, însă, că poliţistul nu a recunoscut că el s-ar fi aflat la volan în momentul producerii accidentului. Din acest motiv, cercetarea încă nu este finalizată. Dosarul a fost trimis încă de atunci la Parchet, relatează Observatornews.ro.

Maşină de poliţie din Buzău, implicată într-un accident rutier. Ce riscă poliţistul care se afla la volan

Pentru faptele de acum, poliţistul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Prietenii Tatianei au fost profund îndurerați la aflarea veștii. Tânăra avea vârsta de 21 de ani, era din Râmnicu Vâlcea și își dorea să devină asistentă medicală. Aceasta studia la Școala Posticeală Sanitară Hipocrate din Focșani.

Prietenii tinerei au postat mesaje dureroase pe rețelele de socializare, acolo unde și-a luat ”adio” de la ea.