Loc de parcare de 6.510 lei pe an. Oraşul în care un român plăteşte o sumă uriaşă Primăriei

Un român a ajuns să plătească pe locul de parcare, pe care l-a închiriat de la Primărie, 6.510 lei pe an. Se întâmplă în Galaţi.

18 apr. 2022, 23:21
Loc de parcare de 6.510 lei pe an. Oraşul în care un român plăteşte o sumă uriaşă Primăriei

Loc de parcare de 6.510 lei pe an. Primăria din Galaţi anunţă că a fost publicată lista cu participanții declarați câștigători ai licitațiilor organizate în perioada 5 – 13 aprilie 2022 pentru atribuirea unui loc de parcare din Etapa IV.

Loc de parcare de 6.510 lei pe an. Oraşul în care un român plăteşte o sumă uriaşă Primăriei

În Galaţi un român a ajuns să dea pe locul de parcare 6.510 lei pe an. Potrivit tabelelor publicate pe portalul Primăriei, au mai fost şi alte locuri de parcare din oraş adjudecate pentru sume destul de mari: 3.510 de lei , 2.730 de lei, 2.610 lei, 2.530 de lei.

Citeşte şi Loc de parcare vândut cu un milion de euro. Preţurile au explodat şi la case, un apartament cu cinci camere a fost vândut cu 49 milioane euro

Conform Primăriei, în termen de 15 zile, începând cu data de 15 aprilie 2022 se poate achita tariful pentru abonamentul de parcare domiciliu/reședință din Etapa IV.

„Neachitarea abonamentului în termenul precizat conduce la pierderea dreptului asupra locului de parcare atribuit. Achitarea tarifului pentru abonamentul de parcare de domiciliu/reședință se poate face prin următoarele modalități de plată: cu numerar sau cardul bancar la sediile Direcției de Taxe, Impozite și alte Venituri locale; on-line pe Ghiseul.ro; Self Pay.

Ridicarea abonamentului se va face începând cu data de 2 mai 2022, de la sediul Primăriei municipiului Galaţi, din strada Domnească nr. 54. Abonamentele sunt valabile începând cu data de 2 mai 2022”, transmit reprezentanţii Primăriei.

Citeşte şi Nicuşor Dan, lovitură de proporţii pentru bucureşteni. Viitorii proprietari de apartament ar putea fi obligaţi să-şi cumpere şi loc de parcare chiar dacă n-au maşină