Zeci de oameni, terorizaţi de vecinul cu topor în Constanţa VIDEO

Zeci de oameni din Constanţa au ajuns în pragul disperării din cauza unui bărbat care le face viaţa un coşmar. Zi de zi, acesta consumă alcool şi face scandal. I-a ameninţat pe oameni cu toporul şi a aruncat cu pietre înspre ei. Oamenii au făcut o mulţime de plângeri la poliţie, dar fără niciun rezultat. Acum au făcut publice mai multe imagini scandaloase pentru a demonstra prin ce calvar trec.

RomaniaTV.net
20 mai 2015, 05:51
Zeci de oameni, terorizaţi de vecinul cu topor în Constanţa VIDEO

Bărbatul de 58 de ani devine de necontrolat după ce bea. În imaginile surprinse de un vecin el iese cu toporul în mână şi forţează un om să stea de vorbă cu el. Astfel de scene violente au loc aproape zilnic în cartierul din Constanţa în care locuieşte.

Citeşte şi: Un bărbat a zăcut inconştient două zile în propria casă. Rudele au crezut că este beat

Individul îi terorizează pe oameni de ani de zile. A aruncat cu pietre, apoi cu o găleată de pământ spre geamul unei case. Altă dată s-a certat chiar cu mama lui care a încercat să îl potolească, potrivit România TV.

Vecinii au început să înregistreze toate scenele ca să dovedească de ce e în stare individul.

Până acum, scandalagiul a fost amendat de şase ori pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Are şi trei dosare penale pentru distrugere, dar anchetele nu l-au potolit. Individul este liber şi îşi terorizează în continuare vecinii.