Locatarul unui bloc din București a reușit să-și țină toți vecinii în frig. Din cauza lui, firma de distribuție a oprit alimentarea cu gaze a imobilului

O situație neplăcută a apărut într-un bloc din București, unde un singur locatar își ține toți vecinii în frig.

08 nov. 2023, 09:11
Locatarul unui bloc din București a reușit să-și țină toți vecinii în frig. Din cauza lui, firma de distribuție a oprit alimentarea cu gaze a imobilului
Locatarul unui bloc din București și-a lăsat toți vecinii fără căldură

Viața la bloc în România. Un locatar al unui bloc din Capitală a reușit să își țină toți vecinii în frig. Se întâmplă chiar în centrul orașului, unde aproximativ 100 de oameni au rămas fără gaze în pragul iernii, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Anunțul care va da fiori românilor care stau la bloc: „Întreținerea la iarnă va fi mai scumpă cu 50%, chiar dacă nu a crescut gigacaloria”

Asta pentru că unul dintre locatari refuză montarea unui senzor de siguranță, iar firma de distribuție a oprit alimentarea cu gaze a blocului.

„Au zis: convingeţi-l voi. Până nu îl convingeţi, nu mai aveţi gaz!”, a declarat administratorul blocului.

„Situația e absurdă! Sunt într-o tensiune de turbez. Zilele astea am luat la pastile de tensiune că am zis că ajung la spital de nervi. Pai e posibil lucrul ăsta? Nu e posibil lucrul ăsta, nu se poate”, a completat un locatar.

„Am stat ieri 4 ore la uşă la el să îl convingem. Ne suceşte, nu e lege, nu e lege. El nu vrea să accepte să punem un dispozitiv să ne protejeze, să nu sărim în aer. De orice se leagă, nu vrea şi nu vrea. A zis că nu are bani. Am zis bine, facem în rate. Se găsea o soluţie până la urmă”,a afirmat o altă persoană.

Citește și: Anunțul unui locatar de la avizierul unui bloc face ravagii pe internet. Mesajul i-a lăsat cu gura căscată pe vecini: „Atenție! Fata cu cățelu’ de la etajul 5…”

Pe rețelele sociale s-a viralizat și un mesaj afișat pe ușa unui apartament din București, un vecin fiind deranjat de zgomotele pe care le-a auzit în cursul nopții: „Felicitări, vecine. Nu știu ce-i faci soției tale…”