Locuinţa lui Tzancă Uraganu, spartă de hoţi. Tâlharii au fost reţinuţi de poliţişti

Locuinţa lui Tzancă Uraganu a fost spartă de hoţi, potrivit unui anunţ făcut chiar de manelist pe reţelele de socializare. Acesta, foarte revoltat, a povestit totul în mediul online și a susținut că cei care vor îl ajuta să îi găsească pe tâlhari vor fi recompensați cu suma de 10.000 de euro.

26 sept. 2022, 14:47
Locuinţa lui Tzancă Uraganu, spartă de hoţi. Tâlharii au fost reţinuţi de poliţişti
Locuinţa lui Tzancă Uraganu, spartă de hoţi

Locuinţa lui Tzancă Uraganu, spartă de hoţi. Tâlharii nu au făcut pagube materiale prea mari, pentru că manelistul își ține banii pe card. El a menționat că au reușit să fure câteva lucruri, însă susține că nu este nimic important.

Manelistul a anunţat că cei care vor ajuta la prinderea lor, vor fi recompensați cu suma de 10.000 de euro. Ei bine, iată că la nici la 24 de ore după ce a făcut anunțul, tâlharii au fost reținuți şi se află la secția de poliție, scrie Spynews.ro.

Citeşte şi: Gluma sinistră făcută de Tzanca Uraganu după moartea Reginei Elisabeta a II-a! “Nu m-am înţeles la preţ şi nu mai m-am dus!”

Locuinţa lui Tzancă Uraganu, spartă de hoţi

Tzancă Uraganu spune că au fost patru hoți care nu au reușit să pună mâna pe cine știe din apartamentul lui, deoarece banii îi ține pe card. ”Sunt un pic nervos pentru oamenii ăștia care nu știu ce să mai facă… Ați spart apartamnetul ăsta din Pipera. Sunteți niște hoți foarte proști pentru că nu ați găsit nici banii la care v-ași fi așteptat voi pentru că toți banii pe care îi am eu sunt pe card.

Toți banii pe care îi iau sunt pe telefon. Mai mult ați făcut deranj aici și o să plătiți, nu o scăpați. O să fiți depistați, ași luat ce ați luat, ceva ce pentru mine nu orea contează. Ați luat ceva, dar pentru mine chiar nu contează.”, a declarat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare.